You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Elemente lemn pentru constructii

Aceste elemente din lemn pentru constructii sunt realizate din componente semitabricate din lemn de rasinoase. Si care pot fi confectionate special pentru fiecare corp de mobilier in functie de necesitati.

Asadar, din cadrul acestei sectiuni puteti alege o gama variata de elemente din lemn de rasinoase necesare pentru confectionarea diverselor ...

Aceste elemente din lemn pentru constructii sunt realizate din componente semitabricate din lemn de rasinoase. Si care pot fi confectionate special pentru fiecare corp de mobilier in functie de necesitati.

Asadar, din cadrul acestei sectiuni puteti alege o gama variata de elemente din lemn de rasinoase necesare pentru confectionarea diverselor corpuri de mobilier.

Cu alte cuvinte puteti comanda separat stalpi principali de sustinere, lamele din lemn pentru pnourile de gard, contravantuiri, gardulete decorative din lamele tip fideluta si multe, multe altele.

Dar si elemente din lemn cum sunt: grinzi, traverse, balustrade, lambriu.

Toate acestea putand fi comandate in culorile preferate. Astfel incat dumneavoastra sa va completati necesarul in oricare dintre situatii. 

Mai multe

Elemente lemn pentru constructii   Conține 66 produse.

Subcategorii

 • Pentru foisoare

  In cadrul acestei sectiuni, elemente de lemn pentru foisoare ne-am gandit sa introducem toate componentele necesare pentru realizarea unui foisor.

  De unde, clientii nostri sa-si poata comanda separat fiecare element util pentru realizarea unui foisor, a unei terase, pergole sau a oricarui alt corp de mobilier din cele realizate de firma noastra.

  Indiferent de marime, forma sau culoare. Si asta, pentru o cat mai buna orientare a acestora. Fie ca este vorba despre stalpii principali de rezistenta, balustrade, contravantuiri si alte componente din lemn de rasinoase, in functie de nevoi.

  Dar si diferite alte modele de gardulete decorative din lamele tip fideluta. Sau elemente din lemn de rasinoase bine finisate si care si care pot fi folosite cu succes in diferite alte scopuri.

  Dar si grinzi, traverse si multe alte elemente. Cu posibilitatea ca fiecare dintre aceste elemente sa fie lacuite in diferite nuante si culori in functie de preferinte. 

 • Pentru terase

  In cadrul acestei sectiuni aveti posibilitatea de a gasi separat toate elementele necesare pentru realizarea oricarui tip de terase, din modelele executate dfe firma noastra.

  Astfel incat dumneavoastra sa le puteti comanda separat, in functie de necesitati. Ceea ce inseamna ca ati putea fi in avantaj total.

  Mai ales in situatia in care fiecare din aceste componente poate beneficia la cerere si de o buna protectie impotriva intemperiilor. Prin aplicarea celor mai bune lacuri cerate pe baza de apa existente pe piata de profil din Romania.

  Este vorba aici despre stalpii principali de rezistenta de grosimi diferite, balustradele cu sau fara mana curenta, contravantuiri, gardulete decorative cat si elementele de decor de la interiorul balustradelor.

  Fiind vorba aici despre lamelele din lemn de rasinoase simple sau in oricare alte modele clasice sau traditionale. Bine protejate impotriva intemperiilor.

  Acesta fiind secretul pentru care produsele realizate de firma noastra isi pot pastra calitatile initiale pentru mai multi ani consecutivi. 

 • Pentru pergole

  Pergolele reprezinta acele corpuri de mobilier din lemn de rasinoase necesare pentru amenajarea cu succes a curtilor sau a gradinilor. Si pot fi folosite fie ca suport principal pentru plantele agatatoare.

  Si aici este vorba despre pergolele de dimensiuni ceva mai reduse, asa cum se poate observa si in imaginile alaturate.

  Acestea pot fi amplasate fie pe suprafetele plane din ciment, fie direct pe gazon sau pe sol, acolo unde pergolele sunt fixate cu ajutorul ancorelor din metal, tocmai pentru ca lemnul sa beneficieze de o buna protectie impotriva umiditatii din sol.

  Sau pergole de mari dimensiuni care se pot transforma radical in spatii de relaxare si odihna, si care pot fi adevarate locuri pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati cu familia sau prietenii. Socializarea fiind aici elementul de baza.

  Cu alte cuvinte, in cadrul acestei sectiuni puteti gasi, stalpi principali de rezistenta, grinzi, traverse in diverite forme, contravantuiri, arcade si gardulete decorative.

  Toate aceste produse pot fi ale dumneavoastr, fie in forma bruta, fie lacuite si bine protejater impotriva intemperiilor pentru o perioada lunga de timp. 

 • Pentru garduri

  Gardurile din lemn de rasinoase realizate de firma noastra reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare sau imprejmuire a unui perimetru.

  Insa, trebuie sa subliniem aici faptul ca pentru a realiza un anumit model de gard, proprietarul este cel care trebuie sa se ocupe mai intai de realizarea fundatiei din beton, intrucat firma noastra nu este specializata in realizarea elementelor din ciment ale gardurilor imprejmuitoare.

  In ceea ce priveste panourile din lemn, cele mai solicitate modele sunt cele de tip matrice sau jaluzea.

  Asa ca, prin intermediul acestei sectiuni puteti alege oricare din elementele componente ale unui model de gard din cele realizate de firma noastra. In diferite nuante dar si cu o buna protectie in ceea ce priveste intemperiile de pe tot parcursul anului.  

 • Pentru balustrade

  Balustradele din lemn reprezinta acele elemente de mobilier care contribuie in mod evident la definirea unor corpuri de mobilier de mare amploare pentru curte, asa cum sunt foisoarele de lemn si terasele din lemn. Dar pot fi folosite in aceeasi masura si separat la delimitarea anumitor suprafete, pentru balcoanele sau terasele unor imobile. Si contribuie in mod evident la crearea unui efect mult superior.

  Elementele de baza ale unei balustrade sunt definite de lemnul masiv regasit sub forma stalpilor principali de rezistenta bine finisati impotriva actiunii agentilor externi. Dar si a lamelelor de rasinoase care constituie modelul de la interiorul balustradei. Asa cum se poate observa si din imaginile alaturate. 

 • Cherestea rindeluita...

  Cherestea rindeluita finisata

 • Lacuri de exterior apa
filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 66 articole

Produse

Catalog produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi