Elemente lemn pentru constructii

Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Alpin

100604
Modelul respectiv de balustrada din lemn pentru foisoare, model Alpin este prezentata aici in special pentru o buna orientare a clientilor nostri, atunci cand acestia aleg sa-si construiasca singuri foisorul dorit. Asa cum in tinerete acestia isi realizau diferite machete in miniatura. Balustrada din lemn este realizata din lemn de rasinoase bine...
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Antik

100606
Aceasta balustrada din lemn pentru foisoare, model Antik reprezinta acel produs de calitate superioara confectionat din lemn de rasinoase. Si care poate fi protejat contra intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Necesar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, pe tot parcursul anului indiferent de anotimp. 
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Alyaska

100605
Balustrada lemn foisoare model Alyaska realizata din lemn de rasinoase are capacitatea de a fi de mare folos in realizarea unui foisor de mare caracter, a unei terase sau a unui balcon. Ceea ce inseamna ca produsul respectiv se bucura de posibilitatea de a fi de mare folos in diferite situatii. Balustrada poate fi asociata cu o varietate larga de produse...
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Castello

Foisoare.com
100607
Achizitionati cu incredere fiecare piesa de mobilier necesara pentru realizarea unui foisor. Si astfel aveti posibilitatea de a va realiza singuri foisorul dorit, in oricere din nuantele preferate. Numai asa puteti intelege adevarata valoare a lucrului facut de mana dumneavoastra.  
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Classik

Foisoare.com
100608
Mizati cu incredere pe modelul de balustrada lemn foisoare model Classik si astfel foisorul dumneavoastra va putea beneficia de un confort mult sporit. Cat si de un efect maxim pentru o perioada cat mai lunga de timp. Modelul respectiv de balustrada reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a diferitelor modele de corpuri de mobilier. 
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model David

Foisoare.com
100609
Mizati cu incredere pe modelul de balustrada lemn foisoare model David! Si astfel veti putea obtine un model de foisor traditional, bine aerisit si de mare efect pentru propria curte sau gradina.  Acesta poate fi al dumneavoastra intr-o paleta larga de culorii in functie de preferinte, dar si in functie de posibilitatile venite din partea producatorului. 
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Gothik

Foisoare.com
100610
Fie ca este vorba despre un model de balustrada clasica, rustica sau traditionala, aceasta are capacitatea de a crea un efect deosebit oricarui model de foisor de gradina din cele realizate de firma noastra. Indiferent de culoare sau nuanta. 
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Liberty

Foisoare.com
100611
Prin interrmediul acestui model de balustrada lemn foisoare model Liberty, foisorul dumneavoastra poate fi unul de mare efect. Si asta, datorita faptului ca aceasta se poate face extrem de utila.  Prin simplul fapt ca balustrada din lambriu plin reuseste sa optureze foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in cealalta. Si astfel sa poata crea un efect...
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Nordik

Foisoare.com
100612
Alegerea unui anume model de balustrada din lemn pentru foisoare, asa cum este si acest model Nordik, reprezinta tot ce va puteti dori pentru realizarea confortului optim. Pentru o perioada cat mai lunga de timp. Asa se face ca respectivul accesoriu va poate fi de real folos pentru realizarea celui mai interesant model de foisor.    
Constructii si decoratiuni exterioare

Balustrada lemn foisoare model Traditional

Foisoare.com
100613
Efecul maxim al unui foisor este dat in primul rand de modelul de balustrada cu ajutorul caruia acesta este imprejmuit. Lucru valabil si in cazul acestui model de balustrada lemn pentru foisoare, model Traditional. A carui protectie impotriva intemperiilor este realizata la standarde inalte. Prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia. 
Se afiseaza 1-44 din 65 produs(e)

Aceste elemente din lemn pentru constructii sunt realizate din componente semitabricate din lemn de rasinoase. Si care pot fi confectionate special pentru fiecare corp de mobilier in functie de necesitati.

Asadar, din cadrul acestei sectiuni puteti alege o gama variata de elemente din lemn de rasinoase necesare pentru confectionarea diverselor corpuri de mobilier.

Cu alte cuvinte puteti comanda separat stalpi principali de sustinere, lamele din lemn pentru pnourile de gard, contravantuiri, gardulete decorative din lamele tip fideluta si multe, multe altele.

Dar si elemente din lemn cum sunt: grinzi, traverse, balustrade, lambriu.

Toate acestea putand fi comandate in culorile preferate. Astfel incat dumneavoastra sa va completati necesarul in oricare dintre situatii.