You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pentru foisoare

In cadrul acestei sectiuni, elemente de lemn pentru foisoare ne-am gandit sa introducem toate componentele necesare pentru realizarea unui foisor.

De unde, clientii nostri sa-si poata comanda separat fiecare element util pentru realizarea unui foisor, a unei terase, pergole sau a oricarui alt corp de mobilier din cele realizate de firma noastra...

In cadrul acestei sectiuni, elemente de lemn pentru foisoare ne-am gandit sa introducem toate componentele necesare pentru realizarea unui foisor.

De unde, clientii nostri sa-si poata comanda separat fiecare element util pentru realizarea unui foisor, a unei terase, pergole sau a oricarui alt corp de mobilier din cele realizate de firma noastra.

Indiferent de marime, forma sau culoare. Si asta, pentru o cat mai buna orientare a acestora. Fie ca este vorba despre stalpii principali de rezistenta, balustrade, contravantuiri si alte componente din lemn de rasinoase, in functie de nevoi.

Dar si diferite alte modele de gardulete decorative din lamele tip fideluta. Sau elemente din lemn de rasinoase bine finisate si care si care pot fi folosite cu succes in diferite alte scopuri.

Dar si grinzi, traverse si multe alte elemente. Cu posibilitatea ca fiecare dintre aceste elemente sa fie lacuite in diferite nuante si culori in functie de preferinte. 

Mai multe

Pentru foisoare  Conține 25 produse.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 25 articole

Produse

Catalog produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi