You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pentru balustrade

Balustradele din lemn reprezinta acele elemente de mobilier care contribuie in mod evident la definirea unor corpuri de mobilier de mare amploare pentru curte, asa cum sunt foisoarele de lemn si terasele din lemn. Dar pot fi folosite in aceeasi masura si separat la delimitarea anumitor suprafete, pentru balcoanele sau terasele unor imobile. Si c...

Balustradele din lemn reprezinta acele elemente de mobilier care contribuie in mod evident la definirea unor corpuri de mobilier de mare amploare pentru curte, asa cum sunt foisoarele de lemn si terasele din lemn. Dar pot fi folosite in aceeasi masura si separat la delimitarea anumitor suprafete, pentru balcoanele sau terasele unor imobile. Si contribuie in mod evident la crearea unui efect mult superior.

Elementele de baza ale unei balustrade sunt definite de lemnul masiv regasit sub forma stalpilor principali de rezistenta bine finisati impotriva actiunii agentilor externi. Dar si a lamelelor de rasinoase care constituie modelul de la interiorul balustradei. Asa cum se poate observa si din imaginile alaturate. 

Mai multe

Pentru balustrade   Conține 22 produse.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 22 articole

Produse

Catalog produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi