Gratare de gradina


Gratarele de gradina reprezinta constructii din caramida care inca din faza de proiect sunt concepute pentru a putea deservi in mai multe scopuri consecutiv. In functie de complexitatea lor.

Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam in cadrul acestei sectiuni mai multe modele de gratare de gradina de la cele mai simple si pana la cele mai complexe. Astfel incat sa putem sa multumim chiar si acea categorie de clienti al carort buget nu este atat de generos. Si care doresc sa se bucure de o astfel de constructie in propria curte sau gradina.

Strictul necesar al unui foisor simplu se rezuma in partea superioara la existenta unui spatiu rezervat pentru amplasarea gratarului, cu trei pereti laterali din caramida si cu un horn in forma de con necesar pentru evacuarea fumului. Iar la baza foisorul este prevazut cu un lor special amenajat pentru depozitarea lemnelor si a ustensilelor de lucru.

In ceea ce priveste un gratar ceva mai complex, acesta contine si cuptor, chiuveta, masa de lucru, plita cat si multe alte spatii de depozitare. In functie de preferinte. Asa ca, in situatia in care va doriti un astfel de accesoriu pentru curte sau gradina nu stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune.