Cele Mai Vandute Produse

Dormitor + Living Oferta
Livrare gratuita in 3 zile
Dormitoare Complete

Dormitor + Living Oferta

MOB 2003
1.649,00 lei
10 Reviews
Dormitor + Living Oferta
Dormitor Roxana Wenge
Livrare gratuita in 3 zile
Dormitoare Complete

Dormitor Roxana Wenge

MOB 2005
1.099,00 lei
26 Reviews
Dormitor Roxana Wenge
Dormitor Lorena Wenge cu,...
Livrare gratuita in 3 zile
Dormitoare Complete

Dormitor Lorena Wenge cu, comoda

MOB 2009
1.799,00 lei
18 Reviews
Un model de dormitor Lorena reprezinta o noua varianta de mobilare a unei camere de odihna pentru obtinerea unui confort si relaxare la puterea a doua .
Biblioteca Viva 280 cm
Livrare Gratuita in 3 zile
Mobila living

Biblioteca Viva 280 cm

MOB 1411
2.269,00 lei
Biblioteca Viva 280 cm
Avem aici un model de pat elegant si foarte atractiv si care poate fi comandat in doua dimensiuni standard, 140 x 200 si 160 x 200 cm! Este vorba chiar despre acest model de pat Tapitat Regal 160 cm x 200 cm Caramiziu din Stofa cu Saltea Ortopedica.  Si, pe care il propunem cu interes, gratie materialelor din care acesta este executat!  Prin urmare, la...
Se afiseaza 1-44 din 85 produs(e)

Ca oricare dintre marile magazine de mobila care de-a lungul timpului s-au remarcat printr-o oferta bogata de garnituri si corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea locuintelor la interior si a ficarei camere separat, aceste oferte de mobilier reprezinta practic o reala oportunitate pentru marea majoritate a clientilor, indiferent de varsta sau de categoria sociala. 

Si pentru ca gama de corpuri de mobilier este atat de variata, in cadrul magazinului nostru virtual WizMag puteti gasi cele mai variate posibilitati de amenajare a oricarei camere.

Mobila de living reprezinta acea categorie de produse destinate pentru amenajarea cu succes a livingului, ocazia prin care aveti posibilitatea de a contribui extrem de bine la crearea primei impresii atunci cand cineva va trece pragul casei.

Iar mobila pentru living nu poate fi pusa in valoare decat printr-o buna optimizare a spatiului disponibil, cat si prin asociere cu un model de canapele extensibile sau coltare extensibile, din cele comercializate de firma noastra.

Una dintre cele mai importante camere in care va petreceti cea mai mare parte a timpului este dormitorul. Tocmai din acest motiv va prezentam aici mobila de dormitor accesibila in diferite nuante si culori astfel incat sa poata face fata chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Corpurile de mobilier aflate in aceasta categorie prezinta avantajul de a putea fi comandate atat separat cat si in asociere cu alte produse din garniturile respective. Iar unul dintre cele mai importante accesorii este patul pentru dormitor sau patul matrimonial.

Si, ca in orice apartament bucataria joaca si ea un rol deosebit de important. Asa ca venim spre intampinarea clientilor nostrii cu cele mai noi si mai fiabile corpuri de mobila de bucatarie, care pot fi achizitionate atat separat, cat si sub forma de garnitura de mobilier.

Si care pot fi puse in valoare prin asociere atat cu mese de bucatarie cat si cu scaune de bucatarie.

In aceste conditii locuinta dumneavoastra va capata cu siguranta un aspect mult superior, in functie de ideile si preferintele fiecarui client.

Si odata ce ati finalizat amenajarea si decorarea locuintei la interior este bine de stiut ca si zona de exterior contribuie destul de bine in definirea locuintei per ansamblu.

Iar acolo unde foisoarele pentru gradina nu pot fi amplasate, puteti alege un produs fiabil din categoria terase din lemn.

De asemenea, ar mai fi de precizat aici ca, prin intermediul firmei noastre curtea dumneavoastra poate prinde contur, atat la propriu cat si la figurat, prin achizitionarea unui model de garduri din lemn, din cele prezentate de noi.

Iar ca informatie suplimentara, cele mai solicitate accesorii sunt realizate pe baza acelor panouri garduri din lemn de tip matrice sau jaluzea.

Fiecare dintre aceste produse beneficiaza de un bun tratament impotriva actiunii agentilor externi, fie ca este vorba despre soare, ploaie sau ger.