Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Oferte speciale

Ca oricare dintre marile magazine de mobila care de-a lungul timpului s-au remarcat printr-o oferta bogata de garnituri si corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea locuintelor la interior si a ficarei camere separat, aceste oferte speciale de mobilier reprezinta practic o reala oportunitate pentru marea majoritate a clientilor, indiferent ...

Ca oricare dintre marile magazine de mobila care de-a lungul timpului s-au remarcat printr-o oferta bogata de garnituri si corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea locuintelor la interior si a ficarei camere separat, aceste oferte speciale de mobilier reprezinta practic o reala oportunitate pentru marea majoritate a clientilor, indiferent de varsta sau de categoria sociala. Date fiind preturile accesibile ale produselor prezentate in cadrul acestei categorii, cat si a calitatii superioare de care se bucura.

Si asta, datorita faptului ca principalul nostru scop, atunci cand ne-am implicat in dezvoltarea acestui proiect de mare anvergura WizMag, a fost si ramane in continuare acela de comercializare a garniturilor si corpurilor de mobilier definite de un bun raport calitate - pret.

Ceea ce ne-a determinat sa ne implicam si mai mult in acest proiect si astfel sa fim parteneri de incredere pentru fabrica de mobila Kolorado. Unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din Europa. Iar in prezent suntem unici distribuitori ai corpurilor de mobilier din cadrul acestui mare brand, pe piata de mobilier din Romania.

Si, odata introduse in categoria ofertelor speciale de mobilier, cu ocazia diferitelor situatii, produsele comercializate prin intermediul firmei noastre beneficiaza de o reducere de pret care difera de la un produs la altul. oferte speciale, preturi, reduceri mobila

Reducere care nu face altceva decat sa faciliteze posibilitatea de achizitie a respectivelor produse.

Si pentru ca gama de corpuri de mobilier este atat de variata, in cadrul magazinului nostru virtual WizMag puteti gasi cele mai variate posibilitati de amenajare a oricarei camere.

Mobila de living reprezinta acea categorie de produse destinate pentru amenajarea cu succes a livingului, ocazia prin care aveti posibilitatea de a contribui extrem de bine la crearea primei impresii atunci cand cineva va trece pragul casei.

Iar mobila pentru living nu poate fi pusa in valoare decat printr-o buna optimizare a spatiului disponibil, cat si prin asociere cu un model de canapele extensibile sau coltare extensibile, din cele comercializate de firma noastra.

Pentru ca numai asa puteti beneficia de confortul si relaxarea produselor de claitate superioara.

In cadrul acestei categorii pot fi gasite o serie intreaga de solutii de amenajare, cu produse de calitate superioara, de mare efect pentru casa si care sunt definite si de preturi accesibile oricarui buzunar. 

Una dintre cele mai importante camere in care va petreceti cea mai mare parte a timpului este dormitorul. Tocmai din acest motiv va prezentam aici mobila de dormitor accesibila in diferite nuante si culori astfel incat sa poata face fata chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Corpurile de mobilier aflate in aceasta categorie prezinta avantajul de a putea fi comandate atat separat cat si in asociere cu alte produse din garniturile respective. Iar unul dintre cele mai importante accesorii este patul pentru dormitor sau patul matrimonial.

Si, ca in orice apartament bucataria joaca si ea un rol deosebit de important. Asa ca venim spre intampinarea clientilor nostrii cu cele mai noi si mai fiabile corpuri de mobila de bucatarie, care pot fi achizitionate atat separat, cat si sub forma de garnitura de mobilier.

Si care pot fi puse in valoare prin asociere atat cu mese de bucatarie cat si cu scaune de bucatarie realizate dupa ideile celor mai renumiti designeri de corpuri de mobilier. Fie ca este vorba despre un design clasic, modern, contemporan sau avangardist.

In aceste conditii locuinta dumneavoastra va capata cu siguranta un aspect mult superior, in functie de ideile si preferintele fiecarui client.

Si odata ce ati finalizat amenajarea si decorarea locuintei la interior este bine de stiut ca si zona de exterior contribuie destul de bine in definirea locuintei per ansamblu.

Asa ca, in situatia in care locuiti la casa, prin intermediul magazinului nostru WizMag puteti avea acces, la pret de producator, la o gama variate de foisoare de lemn de diferite volume, in functie de preferintele dumneavoastra.

Iar acolo unde foisoarele pentru gradina nu pot fi amplasate, puteti alege un produs fiabil din categoria terase din lemn.

De asemenea, ar mai fi de precizat aici ca, prin intermediul firmei noastre curtea dumneavoastra poate prinde contur, atat la propriu cat si la figurat, prin achizitionarea unui model de garduri din lemn, din cele prezentate de noi.

Iar ca informatie suplimentara, cele mai solicitate accesorii sunt realizate pe baza acelor panouri garduri din lemn de tip matrice sau jaluzea.

Fiecare dintre aceste produse beneficiaza de un bun tratament impotriva actiunii agentilor externi, fie ca este vorba despre soare, ploaie sau ger.

Mai multe

Oferte speciale  Conține 51 produse.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 51 articole