Panouri garduri din lemn


Respectiva categorie panouri garduri din lemn este dedicata special persoanelor care stiu sa aprecieze lemnul la justa lui valoare si care doresc sa isi confectioneze singuri accesoriul necesar pentru amenajarea in special a zonelor exterioare. Fie ca este vorba despre o curte, o gradina sau oricare alte spatii de interes public sau de interes privat.
Cu alte cuvinte, din cadrul acestei categorii aveti ocazia de a putea opta pentru achizitionarea unui numar destul de variat de modele de panouri, garduri lemn.
Prin intermediul carora puteti rezolva singuri o serie intreaga de probleme legate de imprejmuirea anumitor suprafete, fara a mai fi nevoie de interventia specilistilor.
Asta, daca si numai daca respectati o conditie esentiala. Si anume aceea de a pastra o distanta de maxim doi metri intre stalpii principali de sustinere a panourilor de gard.
Cele mai solicitate astfel de modele sunt: modelul matrice si jaluzea ori modelul de gard clasic cu lamelele orientate in plan vertical.
Este bine de stiut ca, pentru fiecare model de gard comandat exista doua variante pentru care puteti opta. Si anume, pentru modelul de gard realizat cu lamele de 2 cm sau cu 4 cm grosime.
Pentru realizarea acestor panouri de gard firma noastra foloseste lemnul de rasinoase bine tratat si lacuit impotriva actiunii intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din tara noastra.
Aceasta este conditia de baza, pentru care panoul de gard isi poate pastra calitatile sale initiale pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.