Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Iluminat & Electrice

Categoria Iluminat & Electrice din cadrul site-ului nostru vine cu o serie intreaga de componente electrice de calitate, necesare pentru realizarea instalatiilor electrice, de la A la Z. 

Iar acolo unde instalatia electrica este deja finalizata, corpurile de iluminat sunt cele care completeaza in mod evident decorul interior. Si care asigura una...

Categoria Iluminat & Electrice din cadrul site-ului nostru vine cu o serie intreaga de componente electrice de calitate, necesare pentru realizarea instalatiilor electrice, de la A la Z. 

Iar acolo unde instalatia electrica este deja finalizata, corpurile de iluminat sunt cele care completeaza in mod evident decorul interior. Si care asigura una dintre principalele surse de lumina.

Separat si dedicat pentru fiecare camera, dar si in fiecare spatiu din anexe. Atat de la interiorul unei locuinte, cat si de la exteriorul acesteia. 

Asa se face ca aici veti putea gasi o serie intreaga de corpuri de iluminat realizate sub amprenta designurilor clasic, modern, minimalist si contemporan, de diverse dimensiuni.

Aici puteti gasi lustre cu un brat sau cu mai multe brate, de tipul candelabrelor, corpuri de iluminat din categoria  aplicelor pentru tavan si perete sau corpuri de iluminat de tipul pendulelor. 

Acestea find disponibile cu lumina rece sau calda in functie de destinatia lor. 

Este vorba despre corpuri de iluminat pe baza de spoturi sau al caror iluminat este asigurat cu leduri de albe sau de tip RGB.

Si a caror activare si intensitate este asigurata cu ajuitorul unei telecomenzi, de la distanta. Sau cu ajutorul  intrerupatoarelor inteligente. Printr-o manevrabilitate cat mai usoara si rapida. 

Si pentru ca asta nu este tot, precizam faptul ca in cadrul acestei categorii de produse veti putea avea acces si la o serie intreaga de sisteme de iluminat concepute special pentru gradina si in special pentru zonele exterioare. 

Mai multe

Iluminat & Electrice  Conține 98 produse.

Subcategorii

 • Iluminat interior

  Iluminatul interior asigura principala sursa de lumina de la interiorul diferitelor camere din cadrul unei locuinte.

  Sau in diferite alte spatii de tip office. In birouri sali de protocol si multe altele. 

  Acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita. 

  Si unde iluminatul poate fi reglat, in functie de preferinte si nevoi. 

  Avand in vedere varietatea mare de corpuri de iluminat existente pe piata de profil cat si necesitatea de a raspunde tuturor solicitarilor in materie de iluminat inteligent si de calitate, am fost nevoiti sa asociem corpurile noastre de iluminat celor trei subcategorii principale de produse. 

  Fiind vorba aici despre subcategoria aplice si plafoniere, unde sunt disponibile o serie intreaga de astfel de accesorii atat de necesare pentru iluminatul holurilor, a spatiilor comerciale, sali de sedinte si birouri. Acolo unde iluminatul este asigurat cu sursa de lumina rece. 

  Cea de a doua subcategorie lustre si pendule este dedicata in mod special corpurilor de iluminat pentru asigurarea confortului in living, sufragerie, dormitor sau hol. Si unde puteti opta in aceeasi masura pentru asigurarea sursei de lumina rece sau calda.

  Cu precizarea ca, in dormitor lumina trebuie sa fie neaparat lumina calda.  

  Si unde bineinteles ca aveti acces la o serie destul de vasta de astfel de corpuri de iluminat. 

  Iar cea de a treia subcategorie de corpuri de iluminat este dedicata in special alegerii de veioze si lampi de birou. Printre care se regasesc si asa zisele lampadare. 

  Toate aceste corpuri de iluminat fiind disponibile intr-o gama de modele la fel de variata de astfel de produse, din punct de vedere al designului cat si al utilitatii.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 98 articole