Iluminat & Electrice


Categoria Iluminat & Electrice din cadrul site-ului nostru vine cu o serie intreaga de componente electrice necesare pentru realizarea instalatiilor electrice, de la A la Z. 

Iar acolo unde instalatia electrica este deja finalizata, corpurile de iluminat sunt cele care completeaza in mod evident decorul interior. Si care asigura una dintre principalele surse de lumina.

Separat si dedicat pentru fiecare camera, dar si in fiecare spatiu din anexe. Atat de la interiorul unei locuinte, cat si de la exteriorul acesteia. 

Asa se face ca aici veti putea gasi o serie intreaga de corpuri de iluminat realizate sub amprenta designurilor clasic, modern, minimalist si contemporan, de diverse dimensiuni.

Aici puteti gasi lustre cu un brat sau cu mai multe brate, de tipul candelabrelor, corpuri de iluminat din categoria  aplicelor pentru tavan si perete sau corpuri de iluminat de tipul pendulelor. 

Acestea find disponibile cu lumina rece sau calda in functie de destinatia lor. 

Este vorba despre corpuri de iluminat pe baza de spoturi sau al caror iluminat este asigurat cu leduri de albe sau de tip RGB.

Si a caror activare si intensitate este asigurata cu ajutorul unei telecomenzi, de la distanta. Sau cu ajutorul  intrerupatoarelor inteligente. Printr-o manevrabilitate cat mai usoara si rapida. 

Si pentru ca asta nu este tot, precizam faptul ca in cadrul acestei categorii de produse veti putea avea acces si la o serie intreaga de sisteme de iluminat concepute special pentru gradina si in special pentru zonele exterioare.