You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Iluminat interior

Iluminatul interior asigura principala sursa de lumina de la interiorul diferitelor camere din cadrul unei locuinte.

Sau in diferite alte spatii de tip office. In birouri sali de protocol si multe altele. 

Acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita. 

Si unde iluminatul poate fi reglat, in functie de preferinte...

Iluminatul interior asigura principala sursa de lumina de la interiorul diferitelor camere din cadrul unei locuinte.

Sau in diferite alte spatii de tip office. In birouri sali de protocol si multe altele. 

Acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita. 

Si unde iluminatul poate fi reglat, in functie de preferinte si nevoi. 

Avand in vedere varietatea mare de corpuri de iluminat existente pe piata de profil cat si necesitatea de a raspunde tuturor solicitarilor in materie de iluminat inteligent si de calitate, am fost nevoiti sa asociem corpurile noastre de iluminat celor trei subcategorii principale de produse. 

Fiind vorba aici despre subcategoria aplice si plafoniere, unde sunt disponibile o serie intreaga de astfel de accesorii atat de necesare pentru iluminatul holurilor, a spatiilor comerciale, sali de sedinte si birouri. Acolo unde iluminatul este asigurat cu sursa de lumina rece. 

Cea de a doua subcategorie lustre si pendule este dedicata in mod special corpurilor de iluminat pentru asigurarea confortului in living, sufragerie, dormitor sau hol. Si unde puteti opta in aceeasi masura pentru asigurarea sursei de lumina rece sau calda.

Cu precizarea ca, in dormitor lumina trebuie sa fie neaparat lumina calda.  

Si unde bineinteles ca aveti acces la o serie destul de vasta de astfel de corpuri de iluminat. 

Iar cea de a treia subcategorie de corpuri de iluminat este dedicata in special alegerii de veioze si lampi de birou. Printre care se regasesc si asa zisele lampadare. 

Toate aceste corpuri de iluminat fiind disponibile intr-o gama de modele la fel de variata de astfel de produse, din punct de vedere al designului cat si al utilitatii.

Mai multe

Iluminat interior  Conține 98 produse.

Subcategorii

 • Aplice si Plafoniere

  In cadrul acestei subcategorii puteti gasi o serie intreaga de corpuri de iluminat cu capacitate variata de iluminare realizate in cea mai mare parte din combinatia metalului cu stica si plasticul. 

  De exemplu corpul principal este asigurat din metal, la care se mai adauga si abajurul confectionat din sticla mata sau transpatente.

  Iar, din material plastic sunt realizate diversele decoratiuni si ornamente. 

  Asta, in cazul aplicelor care pot fi realizate pentru a putea fi amplasate pe perete. Si care pot fi obtinute intr-o gama variata de modele clasice sau moderne, cu diferite surse de iluminat, in functie de preferinte. 

  Aspect valabil si pentru plafonire, ca spre deosebire de lustre, acestea au avantajul de a reflecta lumina in mod uniform pe tot tavanul, cat si de a induce sentimentul de spatiu.

  In cazul plafonierelor spatiul disponibil fiind foarte bine optimizat.  

  De asemenea este bine de stiut si faptul ca plafonierele pot fi amplasate atat in livinguri, sufragerii, bucatarie sau hol. 

   

 • Lustre si Pendule

  Subcategoria lustre si pendule este rezervata special pentru prezentarea succinta a celor mai vaste corpuri de iluminat destinate special pentru amenajarea la interior a livingurilor, a sufrageriilor si a holurilor. 

  Cu corpuri de iluminat, care prin insasi denumirea lor, acestea au volume diferite, in functie de modelul preferat. 

  De asemenea respectivele produse sunt executate in diferite moduri. Simple sau complexe, cu sau fara elemente de detaliu, colorate sau monocrome, clasice sau moderne. Si exemplele pot continua. 

  Important este, ca dumhnevoastra sa stiti cu exactitate ce fel de decor doriti sa obtineti pentru propria locuinta. 

  Si astfel sa va poata fi mult mai usoara alegerea propriuzisa a corpurilor de iluminat, in ce priveste lustrele si pendulele.  

 • Veioze si Lampi

  In cadrrul acestei subcategorii puteti gasi o gama destul de variata de veioze si lampi obtinute de asemnea sub diverse forme. De la cele mai simple si pana la cele mai complexe.

  De la modelele clasice si pana la cele de lux. 

  Si ale caror preturi difera la fel de mult, in functie de complexitatea modelelor, cat si in functie de finisaje, nuante si texturi. 

  Toate aceste elemente de detaliu au un important cuvant de spus in ceea ce priveste aspectul per ansamblu al fiecarui corp de iluminat. 

  In asa fel incat este practic imposibil sa nu reusiti sa gasiti produsul dorit, la un pret atractiv.  

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 98 articole

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi