Iluminat interior


Iluminatul interior asigura principala sursa de lumina de la interiorul diferitelor camere din cadrul unei locuinte.

Sau in diferite alte spatii de tip office. In birouri sali de protocol si multe altele. 

Acolo unde lumina naturala a soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita. 

Si unde iluminatul poate fi reglat, in functie de preferinte si nevoi. 

Avand in vedere varietatea mare de corpuri de iluminat existente pe piata de profil cat si necesitatea de a raspunde tuturor solicitarilor in materie de iluminat inteligent, am fost nevoiti sa asociem corpurile noastre de iluminat celor trei subcategorii principale de produse. 

Fiind vorba aici despre subcategoria aplice si plafoniere, unde sunt disponibile o serie intreaga de astfel de accesorii atat de necesare pentru iluminatul holurilor, a spatiilor comerciale, sali de sedinte si birouri. Acolo unde iluminatul este asigurat cu sursa de lumina rece. 

Cea de a doua subcategorie lustre si pendule este dedicata in mod special corpurilor de iluminat pentru asigurarea confortului in living, sufragerie, dormitor sau hol. Si unde puteti opta in aceeasi masura pentru asigurarea sursei de lumina rece sau calda.

Cu precizarea ca, in dormitor lumina trebuie sa fie neaparat lumina calda.  

Si unde bineinteles ca aveti acces la o serie destul de vasta de astfel de corpuri de iluminat. 

Iar cea de a treia subcategorie de corpuri de iluminat este dedicata in special alegerii de veioze si lampi de birou. Printre care se regasesc si asa zisele lampadare. 

Toate aceste corpuri de iluminat fiind disponibile intr-o gama de modele la fel de variata de astfel de produse, din punct de vedere al designului cat si al utilitatii.