Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Casa, Interior

Atunci cand treceti la amenajarea interioara a unei locuinte, fie ca este vorba despre un apartament obisnuit sau o casa cu pretentii, alegerea celor mai bune piese de mobilier nu inseamna ca ati rezolvat problema. 

Si asta, datorita faptului ca respectivele piese de mobilier trebuie puse foarte bine in valoare printr-o buna asociere cu restul e...

Atunci cand treceti la amenajarea interioara a unei locuinte, fie ca este vorba despre un apartament obisnuit sau o casa cu pretentii, alegerea celor mai bune piese de mobilier nu inseamna ca ati rezolvat problema. 

Si asta, datorita faptului ca respectivele piese de mobilier trebuie puse foarte bine in valoare printr-o buna asociere cu restul elementelor de decor existente la interiorul respectivei locatii. 

Astfel incat sa se poata face foarte bine diferentirea intre fiecare dintre piesele de mobilier principale si respectivele accesorii. 

Spre exemplu, daca parchetul este de culoare inchisa este de preferat ca mobila sa fie aleasa intr-o culoare deschisa. Aspect valabil si pentru canapea, fotolii, masa si scaune. 

Toate acestea sunt de preferat sa realizeze un anumit contrast cu parchetul. 

Si unde vorbim de parchet, trebuie sa amintim si de covor. 

In acest sens este bine de stiut faptul ca un covor nu trebuie sa mai acopere tot perimetrul camerei asa cum se obisnuia pe timpuri si trebuie sa fie cat mai discret. 

Iar in functie de preferinte, covoarele trebuie sa fie realizate in nuante cromatice cat mai simple. 

De preferat ar fi sa mizati pe combinatia nuantelor calde si linistitoare. Astfel incat, ori de cate ori va aflati in fata unui astfel de accesoriu sa aveti o stare de bine si de relaxare. 

Cu alte cuvinte este bine de stiut ca atunci cand treceti la amenajarea spatiilor interioare trebuie sa cantariti destul de bine fiecare element de detaliu. 

Si ne referim aici in aceeasi masura la nuanta si textura tencuielii, la tapet si fototapet, dar si la elementele de tamplarie in cazul ferestrelor si al usii.

De asemenea, asa cum am mai amintit parchetul, covoarele, perdelele si draperiile joaca si ele un rol deosebit de important in definirea per ansamblu a respectivului spatiu interior. 

Asa ca decorarea unei incaperi necesita concentrare, calcule matematicer, inspiratie si imaginatie.

Toate aceste elemente avand capacitatea de a se completa reciproc intr-un design de mare efect pentru casa.  

  

Mai multe

Casa, Interior  Conține 13 produse.

Subcategorii

 • Usi

  Usile de interior ca si cele de exterior reprezinta o alta categorie la fel de importanta de corpuri de mobilier, prin intermediul carora se poate realiza trecerea de la o zona la alta in cadrul unei locuinte. 

  Si de ce sa nu recunoastem, dar odata cu trecerea anilor usile de intrerior, fie ca sunt realizate cu sticla sau fara sticla, acestea sunt extrem de atractive, silentioase si foarte usor de manevrat. Obtinute in nuante mate sau lucioase.

  Acestea sunt disponibile la preturi din cele mai variabile, intr-o varietate larga de modele, nuante si culori. 

  De la albul pur si pana la negru intens, usile de interior pot fi obtinute in cele mai diverse nuante, din tot spectrul de culori. 

  Astfel incat acestea sa se poata ridica la nivelul propriilor asteptari.  

  In consecinta alegeti cu incredere oricare dintre modelele de usi din lemn pentru interior, astfel incat acestea sa se poata pune foarte bine in valoare in raport cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere. 

  Toate aceste aspecte sunt obtinute, daca si numai daca atunci cand treceti la alegerea unui astfel de corp de mobilier acordati atentie deosebita fiecarui element de detaliu. 

 • Tablouri din aluminiu...
 • Decoratiuni

  Atunci cand spunem decoratiuni pentru casa ne referim cu precadere la o gama extrem de variata a diferitelor obiecte cu rol de decor.

  Cat si la o alta serie de accesorii lucrate manual, cu ocazia unor sarbatori cum ar fi Craciunul, Pastele sau diverse alte ocazii si aniversari. 

  Decoratii care au un efect deosebit asupra bunei dezvoltari a propriului organism.

  Contribuind in mod evident si la armonizarea intregii familii.  

  De asemenea, in aranjament floral bine gandit reprezinta fara discutie un alt tip de organizare a unor decoratiuni pentru casa. 

  Cu alte cuvinte incercati sa va faceti viata putin mai frumoasa prin amenajarea interioarelor, cu diferite decoratiuni specifice fiecarui anotimp sau eveniment. Si numai asa vetii putea avea parte de clipe de vis alaturi de cei dragi. 

filter
Se afişează 1-13 din 13 articole