Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biciclete

Pentru o buna informare in ceea ce priveste achizitia celei mai potrivite biciclete in raport cu nevoile si categoria de varsta a utilizatorilor este impetuos necesar sa consultati oferta noastra de astfel de produse de calitate. La un pret care nu poate atenta in mod negativ asupra buzunarului dumneavoastra. 

Tinand cont de acest lucru, si pent...

Pentru o buna informare in ceea ce priveste achizitia celei mai potrivite biciclete in raport cu nevoile si categoria de varsta a utilizatorilor este impetuos necesar sa consultati oferta noastra de astfel de produse de calitate. La un pret care nu poate atenta in mod negativ asupra buzunarului dumneavoastra. 

Tinand cont de acest lucru, si pentru simplul fapt ca noi ne respectam clientii incercam sa oferim solutii viabile tuturor consumatorilor de astfel de biciclete. Care reprezinta acele accesorii ca si solutie optima pentru inlocuirea celorlalte mijloace de transport.

In consecinta, aici puteti gasi o gama variata de biciclete copii dedicate diferitelor categorii de varsta. Dintr-un motiv bine intemeriat. Si anume, acela de ai ajuta pe copii in demersul lor de a stapani cat mai bine tainele unjui astfel de accesoriu. 

Aici mai puteti gasi o gama diversa de biciclete Mountain Bike concepute special pentru pasionatii de ciclism si in special pentru deplasarile pe terenuri accidentate. Cum ar fi, de exemplu, traseele montane.

Asa se face ca respectivele biciclete mountain bike sunt ecipate cu suspensii fata /spate.

Cu sistem rapid de schimbare a pinioanelor pentru obtrinerea mai multor viteze, in functie de natura terenului pe suprafata caruia va deplasati.    

De asemenea, in aceste conditii si sistemul de franare trebuie sa fie unul destul de inteligent. Si pe care sa il puteti cunoaste foarte bine.

O alta serie de astfel de accesorii, biciclete tineret cupprinde acele biciclete executate intr-o forma dinamica. 

Si care au capacitatea de a va oferi in aceeasi masura siguranta si libertatea de care aveti atata nevoie. 

Si pentru ca asta nu e tot venim spre intampinarea pasionatilor de biciclete cu o alta provocare.

Si anume, acele biciclete city. Concepute si dotate special pentru efectuarea de deplasari scurte si medii prin agitatia specifica unui oras. 

Toate aceste produse de calitate sunt alese in special, in functie de raportul calitate - pret. Cel care da valoarea necesara fiecarei biciclete, separat. 

Mai multe

Biciclete  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Biciclete Mountain Bike

  Aceste modele de biciclete mountain bike au capacitatea de a se plia pe diferite cerinte, concomitent.

  Ceea ce le face mult mai cautate, de o serie extrem de diversificata de utilizatori din diferite categorii sociale sau de varsta.

  Ele sunt mult mai robuste si sunt dotate cu numeroase tipuri de sustensii moderne, de ultima generatie. A caror rigiditate poate fi modificata separat, in functie de greutatea fiecasrui utilizator. Cat si in functie de natura te4renului pe care acesta se leplaseaza. 

  Tocmai de aceea cadrul acestei biciclete are o forma dedicata.

  Iar per ansamblu, aceste biciclete sunt dotate si cu un sistem inteligent de schimbare a vitezelor. Si care nu poate fi insotit, decat de un alt sistem de franare, la fel de inteligent.

  De asemenea respectivele biciclete mountain bike sunt concepute in asa fel incat, acestea sa poata oferi o pozitie normala a corpului pe timpul deplasarii, indiferent de natura terenului. 

   

 • Biciclete pliabile

  Realizata dupa unele dimensiuni medii, acest model de bicicleta are roti de joasa inaltime, dar si posibilitatea de reglare a inaltimii seii si a ghidoanelor. In asa fel incat resperctivele biciclete pliabile sa poata sa fie utilizate cu succes atat de tineri, cat si de adulti.

  Si asta datorita faptului ca un astfel de model de bicicleta este conceput special pentru recreere. Si in special pentru plimbari in parcuri si paduri. Acolo unde existe si piste speciale pentru iubitorii mersului pe bicicleta.

  In acest sens respectivul model de bicicleta este dotat cu un sistem de franare inteligent. 

  Si pentru ca tot vorbim despre biciclete pliabile, modelul nostru este executat cu posibilitatea de a putea fi depozitate  chiar si in cele mai neobisnuite locuri. 

  In asa fel incat achizitia unei astfel de biciclete pliabile sa nu poata sa fie un impediment.  

 • Biciclete City

  Modelul de biciclete city se adresaza cu precadere iubitorilor acestui sport. Si anume mersul pe biciicleta. 

  Mai ales in situatia in care reusiti sa combinati utilul cu placutul. Si sa folositi acest model de bicicleta city special pentru deplasarile pe distante scurte si medii. 

  Tinand cont de acest lucru respectivele modele de biciclete city sunt concepute dupa dimensiuni medii, cu rotile de 26 si respectiv 28 ''. 

  Aceste modele de biciclete mai sunt dotate si cu diferite suporturi pentru bagaje.

  Dar si cu aparatori pentru roti si pentru lant. 

  In asa fel incat trebuie sa fiti convinsi ca bicicletele sunt si ele concepute special pentru diferite tipuri de activitati.

  Dar si pentru diferitele categorii de varsta ale utilizatorilor. 

  Cu alte cuvinte, aceste biciclete city reprezinta un ideal mijloc de transport dintr-un loc in altul evitand poluarea si aglomeratia.  

 • Biciclete copii

  Bicicletele pentru copii sunt concepute psecial ca si accesorii ideale pentru petrecerea timpului liber, pentru o dezvoltare armonioasa, cat si pentru aqi determina pe copii sa aiba incredere in ei si in capacitatile lor senzoriale. 

  Respectiva categorie de biciclete copii cuprinde o gama variata de modele si marimi de biciclete. 

  Cu numeroase dotari si accesorii. 

  Cele mai utilizate astfel dfe accesorii fiind rotile ajutatoare.

  Tocmai de aceea trebuie sa mentionam si faptul ca fiecare model de bicicleta se adreseaza unei anumite categorii de varsta a utilizatorilor. 

  Iar dumneavoastra trebuie sa respectati cu strictete acest amanunt. 

   

 • Biciclete tineret

  Aceasta categorie de biciclete tineret cuprinde o serie intreaga de astfel de accesorii ideale pentru miscare si deplasari prin parcuri si paduri. Chiar si acolo unde terenul este accidentat.

  Si sustinem cu tarie acest lucru intrucat respectivele biciclete tineret sunt dotate corespunzator cu suspensii. Atat pe fata, cat si pe spate. 

  Respectiva categorie de bibciclete tineret au o inaltime medie, cat si o forma dinamica. Care va duce negresit cu gandul la viteza, siguranta si stabilitate. 

  De asemenea trebuie stiut faptul ca materialele din care sunt confectionate aceste biciclete sunt de calitate suerioara. Si tot ele sunt cele care ii confera bicicletei fiabilitatea de care aceasta da dovada, in timp.