Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biciclete copii

Bicicletele pentru copii sunt concepute psecial ca si accesorii ideale pentru petrecerea timpului liber, pentru o dezvoltare armonioasa, cat si pentru aqi determina pe copii sa aiba incredere in ei si in capacitatile lor senzoriale. 

Respectiva categorie de biciclete copii cuprinde o gama variata de modele si marimi de biciclete. 

Cu numeroase d...

Bicicletele pentru copii sunt concepute psecial ca si accesorii ideale pentru petrecerea timpului liber, pentru o dezvoltare armonioasa, cat si pentru aqi determina pe copii sa aiba incredere in ei si in capacitatile lor senzoriale. 

Respectiva categorie de biciclete copii cuprinde o gama variata de modele si marimi de biciclete. 

Cu numeroase dotari si accesorii. 

Cele mai utilizate astfel dfe accesorii fiind rotile ajutatoare.

Tocmai de aceea trebuie sa mentionam si faptul ca fiecare model de bicicleta se adreseaza unei anumite categorii de varsta a utilizatorilor. 

Iar dumneavoastra trebuie sa respectati cu strictete acest amanunt. 

 

Mai multe

Biciclete copii  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Biciclete 18 inch copii

  Dupa ce copilul dumneavoastra a mai crescut si a prins experienta in mersul pe bicicleta ar fi cazul sa treceti la un alt nivel. 

  Fiind vorba aici despre alegerea cu succes a uneia dintre acele biciclete 18 inch copii. 

  Dar trebuie stiut faptul ca un astfel de model de bicicleta se adreseaza in mod special copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 - 7 ani. Cat si copiilor a caror inaltime este de 110 - 125 cm. 

  Tinand cont de toate aceste mici detalii este de precizat faptul ca alegerea modelului preferat de bicicleta trebuie sa tineti cont de marimea rotilor, a cadrului metalic, dar si de inaltimea copilului care urmeaza sa se bucure de o astfel de bicicleta 18 inch.  

 • Biciclete 20 inch copii

  Modelee de biciclete 20 inch copii sunt recomandate cu incredere copiilor cu varsta cuprinsa intre 7  si  10 ani.

  Au rolul de initiere in mersul pe biciclete, dar si in dezvoltarea capacitatilor senzoriale.

  De asemenea respectivele biciclete au o inaltime medie si sunt ideale pentru copii a caror inaltime este cuprinsa intre 1,2 m si 1,35 m.

  In asa fel incat aceste accesorii sa poata sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort, siguranta si voie buna.  Pentru toti acei utilizatori care si-au dezvoltat suficient de bine spiritul de echipa si aventura. 

 • Biciclete 12 inch copii

  Modelele de biciclete 12 inch copii sunt ideale pentru initierea copiilor in mersul pe bicicleta. inca de la cele mai fragede varste. 

  Asa se face ca aceasta bicicleta se adreseaza utilizatorilor cu varsta intre 2 - 4 ani. Si a caror inaltime este cuprinsa intre 85 - 100 cm.

  Respectivele biciclete 12 inch copii mai pot fi folosite si pentru testarea echilibrului copiilor, prin indepartarea rotilor ajutatoare, dar si a pedalelor. 

  Asa ca este de preferat sa faceti alegerea corecta a bicicletei pentru copilul dumneavoastra. 

 • Biciclete 16 inch copii

  Initierea mersului pe bicicleta poate sa inceapa chiar si mai tarziu, cu unul din modelele de biciclete 16 inch copii. Atunci cand copii sunt mai siguri pe ei. Si cand simt ei acest lucru. 

  In aceasta situatie recomandam cu incredere modelul de biciclete 16 inch copii. Care se adreseaza cu precadere copiilor a caror varsta este cuprinsa intre 4 - 6 ani. Dar si copiilor a caror inaltime este cuprinsa intre 1 m si 1,5 m. 

  Prin urmare alegerea modelului potrivit de bicicleta se face prin respectarea anumitor criterii exacte.

 • Biciclete 14 inch copii

  Un alt model atractiv de accesorii pentru cei mici pot fi si aceste biciclete 14 inch copii. Necesare pentru initierea in mersul pe bicicleta.

  Si care se adreseaza in special copiilor a caror varsta este cuprinsa intre 3 - 5 ani. Si a caror inaltime oscileaza intre 90 -105 cm. 

  Bicicletele sunt concepute special pentru a putea oferi confortul si siguranta necesare utilizatorului. 

  Si pentru ca alegerea unei astfel de biciclete nu trebuie facuta la intamplare se recomanda sa tineti cont de unele mici amanunte. Cum ar fi, de exemplu, marimea rotilor si a cadrului. 

  Dar si de inaltimea utilizatorului. NUmai asa va veti putea bucura de o alegere bine facuta.