Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biciclete Mountain Bike

Aceste modele de biciclete mountain bike au capacitatea de a se plia pe diferite cerinte, concomitent.

Ceea ce le face mult mai cautate, de o serie extrem de diversificata de utilizatori din diferite categorii sociale sau de varsta.

Ele sunt mult mai robuste si sunt dotate cu numeroase tipuri de sustensii moderne, de ultima generatie. A caror ri...

Aceste modele de biciclete mountain bike au capacitatea de a se plia pe diferite cerinte, concomitent.

Ceea ce le face mult mai cautate, de o serie extrem de diversificata de utilizatori din diferite categorii sociale sau de varsta.

Ele sunt mult mai robuste si sunt dotate cu numeroase tipuri de sustensii moderne, de ultima generatie. A caror rigiditate poate fi modificata separat, in functie de greutatea fiecasrui utilizator. Cat si in functie de natura te4renului pe care acesta se leplaseaza. 

Tocmai de aceea cadrul acestei biciclete are o forma dedicata.

Iar per ansamblu, aceste biciclete sunt dotate si cu un sistem inteligent de schimbare a vitezelor. Si care nu poate fi insotit, decat de un alt sistem de franare, la fel de inteligent.

De asemenea respectivele biciclete mountain bike sunt concepute in asa fel incat, acestea sa poata oferi o pozitie normala a corpului pe timpul deplasarii, indiferent de natura terenului. 

 

Mai multe

Biciclete Mountain Bike  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Biciclete Hardtail

  Datorita formei cadrului metalic al respectivul model de biciclete Hardtail am putea sustine cu tarie si convingere deplina ca aceasta bicicleta este potriviita pentru persoanele care doresc un astfel de accesoriu pentru drumetii.

  Cat si pentru calatoriile prin oras.

  Si asta pentru ca, bicicleta beneficiaza de dotari standard cu suspensii fata, dar si cu posibilitatea de a pedala cu usurinta pe terenuri aflate in panta. 

  Ceea ce ne intareste considerabil ideea potrivit careia respectivele biciclete Hardtail vor fi extrem de apreciate de diferite categorii de utilizatori. 

  Cat despre culoare aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, dintr-o gama variata de nuante, din cele propuse de producator.  

 • Biciclete Fat Bike

  Una dintre cele mai robuste accesorii pentru desfasurarea diferitelor activitati cu eforturi minime sunt aceste biciclete Fat Bike. 

  Care desi la prima vedere par a fi greu de manevrat, respectivele biciclete Fat Bike pot fi usor de ghidat si sunt concepute pentru activitati dinamice. Cat si pentru a se putea deplasa cu succes pe terenuri nisipoase, prin zapada sau noroi.

  Asa se explica grosimea rotilor dar si forma cadrului cu suspensii hidraulice. Si care nu impiedica manevrabilitatea usoara a bicicletei in cele mai neasteptate conditii. 

 • Biciclete Full-Suspension

  Aceste biciclete Full - Suspension sunt concepute special pentru activitati dinamice, drumetii, competitii sportive, dar si pentru deplasari scurte si medii. 

  Bocicleta full - suspension oferind in aceeasi masura confortul si siguranta utilizatorului care doreste sa isi depaseasca limitele prin folosirea cu succes a acestui model de bicicleta.  

  Asa se explica forma si modelul aparatorilor de la roti. Cat si pozitia suspensiei de la cadrul principal al bicicletei. 

  Toate acestea, cat si sistemul de franare performant contribuie in aceeasi masura la cinfortul in timpul deplasarii. 

  In consecinta alegeti modelul de bicicleta potrivit propriilor nevoi.