Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biciclete City

Modelul de biciclete city se adresaza cu precadere iubitorilor acestui sport. Si anume mersul pe biciicleta. 

Mai ales in situatia in care reusiti sa combinati utilul cu placutul. Si sa folositi acest model de bicicleta city special pentru deplasarile pe distante scurte si medii. 

Tinand cont de acest lucru respectivele modele de biciclete city ...

Modelul de biciclete city se adresaza cu precadere iubitorilor acestui sport. Si anume mersul pe biciicleta. 

Mai ales in situatia in care reusiti sa combinati utilul cu placutul. Si sa folositi acest model de bicicleta city special pentru deplasarile pe distante scurte si medii. 

Tinand cont de acest lucru respectivele modele de biciclete city sunt concepute dupa dimensiuni medii, cu rotile de 26 si respectiv 28 ''. 

Aceste modele de biciclete mai sunt dotate si cu diferite suporturi pentru bagaje.

Dar si cu aparatori pentru roti si pentru lant. 

In asa fel incat trebuie sa fiti convinsi ca bicicletele sunt si ele concepute special pentru diferite tipuri de activitati.

Dar si pentru diferitele categorii de varsta ale utilizatorilor. 

Cu alte cuvinte, aceste biciclete city reprezinta un ideal mijloc de transport dintr-un loc in altul evitand poluarea si aglomeratia.  

Mai multe

Biciclete City  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Biciclete 26 inch

  Aceste biciclete 26 inch reprezinta cu succes una dintre cele mai bune alternative ecologice, atunci cand vine vorba despre deplasarea dintr-un loc in altul.

  Evident, atunci cand timpul permite acest lucru. Si sustinem cu tarie mersul pe bicicleta, atata timp cat, acesta contribuie in mod evident la mentinerea optima a sanatatii. 

  Si pentru ca tot vorbim despre aceste modele de biciclete de tip coty este evident faptul ca ele sunt dotate cu portbagaj, schimbator de viteze si un sistem de franare destul de inteligent. 

  Asa ca, in situatia in care doriti sa mergeti cu bicicleta la serviciu, cu siguranta ca ati ales modelul potrivit. 

  Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine. 

 • Biciclete 28 inch

  Diferentele intre bicicletele de 26 inch si cele de 28 inch nu sunt atat de evidente. Si nici nu fac referire la calitatea produselor, care este aceeasi, la fel de buna.

  Insa, daca ne referim la acele biciclete de 28 inch am putea spune ca respectivele accesorii sunt concepute special pentru deplasarile dintr-un loc in altul, pe raza unei localitati, in siguranta si in cel mai scurt timp posibil. 

  In consecinta aceste biciclete 28 inch sunt echipate corespunzator, cu aparatori pentru roti si pentru lant, cu portbagaj, dar si cu suport pentru cos.

  De aici nelipsind nici seaua destul de lata si foarte confortabila.  

  In asa fel incat este practic imposibil sa nu va bucurati de confortul oferit pe timpul deplasariilor.