Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Foisoare, terase, garduri

Obiectul de activitate al firmei noastre este si va ramane in continuare prelucrarea lemnului. Prin realizarea cu minutiozitate a celor mai diverse articole de mobilier necesare pentru amenajarea in special a zonelor exterioare.

In unele cazuri, chiar si a zonelor interioare. Acolo unde lemnul sub diferitele forme sau texturi poate fi apreciat ...

Obiectul de activitate al firmei noastre este si va ramane in continuare prelucrarea lemnului. Prin realizarea cu minutiozitate a celor mai diverse articole de mobilier necesare pentru amenajarea in special a zonelor exterioare.

In unele cazuri, chiar si a zonelor interioare. Acolo unde lemnul sub diferitele forme sau texturi poate fi apreciat la justa lui valoare.

Pentru realizarea acestor corpuri de mobilier folosim cu precadere lemnul de rasinoase. Singura esenta a lemnului care are capacitatea de a raspunde foarte bine raportului calitate pret. Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase se comporta foarte bine la clima tarii noastre.

Este adevarat ca folosim si lemnul stratificat, dar numai in situatii speciale, acolo unde lemnul de rasinoase nu poate face fata cerintelor. In special in situatiile in care o constructia respectiva impune existenta unor componente din lemn de anumite lungimi si grosimi, acolo unde lemnul de rasinoase nu poate raspunde la fel de bine.

Precizam aici faptul ca putem opta si pentru lemnul de esenta tare, cum ar fi de exemplu stejarul. Insa in aceste situatii, raportul calitate pret nu mai este unul echitabil.

Iar pentru a putea face fata cu succes cerintelor venite din partea clientilor nostri realizam o gama larga de foisoare din lemn de forma unui patrat, pentagonale, hexagonale sau octogonale, personalizate in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti, cu sau fara lambriu plin, cu dusumea sau fara dusumea, cu balustrada cu mana curenta, realizata in diverse modele si care sunt acoperite cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Dar si cu tabla ondulata si multe alte materiale similare in functie de dorintele fiecarui client.

Iar pentru o buna protectie in ceea ce priveste actiunea agentilor externi, pentru ca aici este vorba despre corpuri de mobilier amenajate in spatiul exterior, toate aceste produse sunt protejate impotriva intemperiilor prin tratarea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Pe langa aceste foisoare din lemn aici se mai produc si terase din lemn. O categorie de produse care se preteaza a fi montate adiacent cladirii.

Acestea din urma sunt mai simplu de realizat avand la baza stalpii principali de sustinere, iar in partea superioara, grinzile si traversele. Insa terasele pot fi la fel de utile si de interesante ca si foisoarele din lemn.

Si pentru ca orice perimetru, fie ca este vorba despre o curte, gradina sau spatiu public sa fie bine pus in valoare, firma noastra realizeaza cu succes o gama variata de garduri din lemn in diverse modele, texturi si nuante. Si care pot fi de mare efect pentru o perioada cat mai lunga de timp, pentru ca acestea sunt tratate corespunzator impotriva intemperiilor.

Tocmai din acest motiv indraznim sa credem ca fiecare dintre produsele realizate de firma noastra sunt unicat.

Este bine de precizat si faptul ca, pentru amplasarea produselor din lemn realizate de firma noastra este nevoie de turnarea unor suprafete din ciment. Fie ca este vorba despre fundatia din beton sau placa din ciment. Si care trebuie sa constituie postamentul principal pentru sustinerea respectivelor corpuri de mobilier dedicate pentru amenajarea zonelor exterioare.

Acest lucru intra in sarcina fiecaruia dintre proprietari deoarece firma noastra nu este specializata in acest domeniu.

Si pentru ca gardurile din lemn nu pot permite accesul la interior sau exterior fara existenta unor alte accesorii de mare importanta, firma noastra executa cu aceeasi precizie si porti din lemn.

In acest sens, este bine de stiut ca portile trebuie sa fie realizate prin respectarea aceluiasi model ca si gardul imprejmuitor.

Iar pentru o buna rezistenta in timp a portilor, este bine de stiut ca acestea sunt confectionate de un cadru din metal care nu permite panourilor din lemn sa se distorsioneze in timp.

Si asta nu e tot! Pentru ca firma noastra executa si balustrate din lemn necesare atat pentru amenajarea foisoarelor si teraselor din lemn, cat si pentru dotarea imobilelor. Atat la exterior cat si la interior, acolo unde este nevoie.

Aceste balustrade din lemn masiv de rasinoase pot imprumuta cu succes o varietate larga de modele si nuante si beneficiaza si de o buna protectie la intemperii.

Si ca orice curte bine optimizata, de aici nu pot lipsi nici acele pergole din lemn care pot fi realizate la diferite dimensiuni, astfel incat acestea sa poata fi utilizate in diverse scopuri.

Fie ca suport principal pentru plantele agatatoare fie ca loc de relaxare si odihna pentru mai multe persoane consecutiv.

Si ar mai fi de spus aici ca, atat pergolele cat si terasele au posibilitatea de a fi acoperite cu diferite placi de policarbonat de nuante si texturi din cele mai diverse. Astfel incat, noile ansambluri de corpuri de mobilier devin mult mai utile si viabile.

Iar ultima categorie de produse din lemn de rasinoase executate de firma noastra este definita de un mobilier de gradina. Si este reprezentata de diferite accesorii cum ar fi scaune, canapele, bancute, fotolii, jardiniere si multe alte produse solicitate de clenti.

Toate acestea fiind executate din lemn de rasinoase in diferite nuante si culori. 

Sectiunea “Foisoare, Terase, Garduri” contine o gama larga de produse din lemn realizate in diverse dimensiuni si culori, pentru fiecare din cele trei produse.

Mai multe

Foisoare, terase, garduri  Conține 271 produse.

Subcategorii

 • Garduri din lemn

  Categoria garduri din lemn a aparut datorita necesitati de a putea informa cu exactitate toate categoriile de consumatori asupra diferitelor modele de produse necesare pentru amenajarea zonelor exterioare.

  Astfel incat clientii nostri sa poata decide cat mai repede care dintre modelele de garduri din lemn s-ar putea plia mai bine pe nevoile si dorintele acestora.

  Tocmai din acest motiv, de-a lungul carierei noastre de peste 10 ani de experienta in modelarea lemnului am executat cu mare precizie o gama larga de modele de garduri din lemn de texturi si nuante diferite, care permit mai mult sau mai putin vizibilitatea dintr-o parte in alta a perimetrului imprejmuit.

  Si asta nu intamplator, ci tot in functie de preferintele clientilor. Fie ca este vorba de montarea panourilor pe o fundatie din ciment cu stalpi de rezistenta tot din ciment, sau chiar cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

  In cazul in care ati optat pentru aceasta ultima varianta, de fixare a panourilor din lemn cu ajutorul tevilor rectangulare, este bine de stiut ca acestea sunt bine mascare cu lamele din lemn de aceeasi textura astfel incat, gardul per ansamblu sa aiba un efect maxim, acela de continuitate.

  Si pentru ca tot am adus discutia la fundatia din ciment, este bine de stiut faptul ca firma noastra nu se ocupa de acest aspect.

  Fundatia din ciment a gardului intra in atributiunile proprietarului.

  Iar firma noastra realizeaza doar panourile din lemn, personalizate din punct de vedere al dimensiunilor pentru fiecare dintre distantele stabilite in prealabil, intre stalpii principali de sustinere sau intre tevile rectangulare.

  Un alt amanunt deosebit de important de retinut in cazul realizarii gardului imprejmuitor este legat de faptul ca panourile de gard nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2m. In caz contrar acestea ar putea suferi deformari in timp datorita influentei agentilor externi.

  Si pentru ca tot vorbim de gardurile din lemn, pentru o buna rezistenta impotriva intemperiilor de peste an, fiecare dintre panourile din lemn, poarta mica si poarta mare sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

  In ceea ce priveste modelele de garduri executate de firma noastra, cele mai solicitate sunt gardurile de tip jaluzea si gardurile de tip matrice.

  In ceea ce priveste gardurile de tip matrice, acestea au capacitatea de a fi la fel de interesante, indiferent de pe ce parte este privit gardul.

  Aceste modele de garduri reusesc cu mare succes sa optureze foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in alta.

  Insa, daca dumneavoastra nu doriti in mod special acest lucru, atunci este bine de retinut ca firma noastra executa cu mare succes si modele de garduri cu lamelele distantate intre ele, mai mult sau mai putin.

  Astfel incat acestea sa poata da valoare curtii, imobilului de la interior, cat si oricarui alt spatiu imprejmuit.

 • Panouri garduri din lemn

  Respectiva categorie panouri garduri din lemn este dedicata special persoanelor care stiu sa aprecieze lemnul la justa lui valoare si care doresc sa isi confectioneze singuri accesoriul necesar pentru amenajarea in special a zonelor exterioare. Fie ca este vorba despre o curte, o gradina sau oricare alte spatii de interes public sau de interes privat.
  Cu alte cuvinte, din cadrul acestei categorii aveti ocazia de a putea opta pentru achizitionarea unui numar destul de variat de modele de panouri, garduri lemn.
  Prin intermediul carora puteti rezolva singuri o serie intreaga de probleme legate de imprejmuirea anumitor suprafete, fara a mai fi nevoie de interventia specilistilor.
  Asta, daca si numai daca respectati o conditie esentiala. Si anume aceea de a pastra o distanta de maxim doi metri intre stalpii principali de sustinere a panourilor de gard.
  Cele mai solicitate astfel de modele sunt: modelul matrice si jaluzea ori modelul de gard clasic cu lamelele orientate in plan vertical.
  Este bine de stiut ca, pentru fiecare model de gard comandat exista doua variante pentru care puteti opta. Si anume, pentru modelul de gard realizat cu lamele de 2 cm sau cu 4 cm grosime.
  Pentru realizarea acestor panouri de gard firma noastra foloseste lemnul de rasinoase bine tratat si lacuit impotriva actiunii intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
  Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase se comporta cel mai bine la conditiile climaterice din tara noastra.
  Aceasta este conditia de baza, pentru care panoul de gard isi poate pastra calitatile sale initiale pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

 • Mobilier de gradina

  Aceasta categorie de produse din lemn sunt dedicate in special corpurilor de mobilier de gradina din lemn de rasinoase al caror scop principal este acela de a completa confortul atat de necesar in foisoare din lemn, terase din lemn , pergole din lemn sau direct in spatiul liber al gradini sau al curtii.

  Si pot fi confectionate dupa marimi si dimensiuni care sa se plieze pe nevoile si cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

  Este vorba aici despre scaune din lemn, mese din lemn masiv , fotolii din lemn , bancute din lemn masiv de rasinoase , jardiniere de lemn , custi pentru caini din lemn acoperite cu sindrila bituminoasa pentru animale si multe alte articole de mobilier de gradina,  in functie de preferinte si necesitati.

  Astfel incat toate produsele din aceasta categorie, aflate la interiorul curtii dumneavoastra sa fie in stransa legatura unele cu altele. Astfel incat designul per ansamblu sa fie unul bine gandit.

  Este bine de stiut aici ca, indiferent de faptul ca vorbim despre accesorii pentru foisoare sau gradini, acestea sunt si ele tratate corespunzator, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

  In aceste conditii, chiar si aceste aceesorii beneficiaza de o bnuna protectie impotiva intemperiilor. Pentru o perioada de mai multi ani consecutivi.  

 • Pergole din lemn

  Pergolele din lemn reprezinta o alta categorie importanta de corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase si care au un rol deosebit in crearea unui confort optim in mediul exterior.

  Pergolele din lemn sunt concepute in forme si dimensiuni diferite, atat pentru asigurarea confortului personal, cat si ca suport principal pentru plantele agatatoare. Acestea din urma fiind realizate dupa dimensiuni ceva mai mici. Si pot fi amplasate direct in sol.

  Iar pentru o protectie impotriva umiditatii excesive, fixarea in sol se face cu ajutorul unor ancore metalice create special pentru acest scop.

  In cazul pergolelor din lemn de mari dimensiuni este bine de stiut ca acestea pot fi acoperite cu o placa de policarbonat de diverse grosimi si culori.

  De asemenea este bine de stiut ca aceste corpuri din lemn destinate pentru amenajarea zonelor exterioare beneficiaza si de o buna protectie impotriva agentilor exterini, soare, ploaie, vant sau ger. Prin tratare cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, unul dintre cei mai importanti producatori. Lacul cerat este aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

  In aceste conditii, fiecare din corpurile de mobilier realizate de firma noastra beneficiaza, indiferent de forma, marime sau culoare, de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi. Asa ca daca doresti sa iti redecorezi gradina alege dintr-o gama variata de pergole din lemn pe care firma noastra le a executat in timp. 

 • Balustrade din lemn

  Aceasta categorie de produse realizate de firma noastra contine o varietate larga de balustrade de grosimi si modele diferite. Realizate in cea mai mare parte a lor din lemn masiv de rasinoase in dimensiuni personalizate in functie de fiecare dintre spatiile in care aceste balustrade de lemn sa poata fi la fel de utile.

  Este bine de stiut ca balustradele de lemn sunt folosite, atat pentru amenajarea spatiilor exterioare cat si a spatiilor interioare, acolo unde acestea se pot face utile.

  Balustradele de lemn sunt componente realizate din lemn de rasinoase si pot fi regasite in amenajarea, de exemplu a foisoarelor, pentru terase, balcoane si scari interioare si exterioare.

  Ele pot fi definite printr-un model personalizat de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb sau patrat sau cu lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical sau orizontal sau chiar personalizat.

  Toate aceste elemente de detaliu contribuie in mod evident la definirea unui corp de mobilier de mari dimensiuni.

  Ca oricare alte accesorii executate de firma noastra, aceste balustrade de lemn sunt bine protejate impotriva actiunii agentilor externi prin aplicarea unui strat de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

  Dincolo de acest aspect, balustradele sunt componente din lemn de rasinoase al caror efect poate fi unul mult superior. Indiferent de culoare sau nuanta. 

 • Casute din lemn pentru...
 • Foisoare din lemn

  Daca detineti o casa cu curte si gradina, si daca spatiul interior va permite este inevitabil sa nu optati pentru amenajarea la interiorul curtii a unui model de foisor din lemn.

  Acest corp de mobilier poare fi utilizat pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. In marea lor majoritate numitorul comun fiind socializarea.

  Un foisor de gradina reprezinta fara doar ai poate, un loc ideal pentru petrecerea timpului liber. Mai ales in situatia in care iubiti natura si libertatea.

  Foisorul de gradina reprezinta acel accesoriu din lemn unde va puteti petrece timpul alaturi de familie sau prierteni.

  Este locul in care va puteti regari pe sine, in care va puteti face ordine in ganduri. Si unde puteti da frau liber imaginatiei.

  Si chiar daca marea majoritate a foisoarelor de lemn sunt concepute pentru a putea fi utilizate pe timpul perioadei de vara, noi va asiguram ca aceste foisoare din lemn pot fi utilizate la fel de bine in oricare dintre anotimpuri.

  Asta, daca si numai daca optati pentru accesorizarea foisoarelor cu tot ce trebuie.

  Cu sursa de lumina, sursa de caldura si japuzele speciale tip rulou din plartic transparent.

  Astfel incat nu veti putea rata nici un moment placut indiferent in care perioada a anului va aflati.  

  Va invitam sa vizualizati intreaga gama de foisoare din lemn si foisoare de gradina din lemn. 

 • Casute din lemn pentru...
 • Porti din lemn

  O alta serie importanta de corpuri de mobilier realizate de firma noastra se refera la aceste porti din lemn. O categorie de produse dedicata acestor accesorii indispensabile oricarui model de garduri din lemn.

  Aceste componente din lemn de rasinoase trebuie sa fie realizate in acelasi model ca si gardul imprejmuitor al oricarui perimetru.

  Indiferent ca este vorba despre poarta mica sau poarta mare a gardului, acestea trebuie sa asigure cu succes accesul la interiorul oricarui perimetru imprejmuit. Si cum altfel, daca nu printr-o cat mai usoara functionalitate.

  Din punct de vedere tehnic, datorita materialului folosit pentru realizarea panourilor din lemn, portile sunt realizate pe un cadru metalic din teava rectangulare. Astfel incar rezistenta portilor este una extrem de buna.

  Iar pentru ca totul sa fie realizat ca la carte prinderea panourilor trebuie facuta cu ajutorul stalpilor de sustinere din ciment. Fie ca este vorba despre un model de porti batante sau porti a caror deschidere se face cu ajutrul culisarii.

  Un avantaj major il prezinta chiar si felul in care reusiti sa puneti in valoare poarta gardului in raport cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii respective sau chiar cu imobilul, mai exact cu componentele din lemn de rasinoase care apartin acestuia.

  De asemenea este bine de precizat ca si portile din lemn sunt bine tratate impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Unul dintre cele mai bune lacuri necesare pentru realizarea unei protectii eficiente.

  Dar nu inainte de aplicarea acestuia in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

  Asa se face ca respectivele porti beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

  Iar in ceea ce priveste nuanta sau culoarea, atat portile din lemn cat si gardurile din lemn sau oricare alt produs din lemn realizat de firma noastra pot fi decorate intr-o varietate larga de culori, in functie de preferinte sau in functie de paletarul de culori de la producator.

  Pentru o buna orientare in acest sens este bine de precizat ca producatorul detine in paletarul de culori o varietate de peste 20 de nuante.

 • Terase din lemn

  Terasele din lemn reprezinta acele accesorii din lemn de rasinoase, de mare anvergura. Si care pot fi realizate in functie de preferinte si necesitati atat intr-un design clasic sau unul modern. Terasele de lemn au un rol deosebit atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional acolo unde foisoarele nu pot fi montate. Sau chiar si in locurile ceva mai inguste.

  Important este ca acestea sa intre in stransa legatura ca nuanta si design, cu imobilul respectiv.

  Avand in vedere faptul ca marea majoritate a teraselor din lemn sunt realizate tangential cu imobilul, acestea au capacitatea de a se transforma intr-u loc ideal pentru a petrece timpul cu familia sau prietenii. Asa ca alegeti terase din lemn pentru casa dumneavoastra din aceasta categosrie de produse. 

  Cat si pentru desfasurarea diferitelor activitati al caror numitor comun este socializarea.

  Iar daca si dumneavoastra doriti un astfel de accesoriu necesar pentru amenajarea propriei curti este bine de stiut ca, de la firma noastra puteti alege o serie larga de astfel de produse in dimensiuni, forme si nuante diferite, in functie de preferinte.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 271 articole