Foisoare, terase, garduri


Obiectul de activitate al firmei noastre este si va ramane in continuare prelucrarea lemnului. Prin realizarea cu minutiozitate a celor mai diverse articole de mobilier necesare pentru amenajarea in special a zonelor exterioare.

In unele cazuri, chiar si a zonelor interioare. Acolo unde lemnul sub diferitele forme sau texturi poate fi apreciat la justa lui valoare.

Pentru realizarea acestor corpuri de mobilier folosim cu precadere lemnul de rasinoase. Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase se comporta foarte bine la clima tarii noastre.

Este adevarat ca folosim si lemnul stratificat, dar numai in situatii speciale, acolo unde lemnul de rasinoase nu poate face fata cerintelor. In special in situatiile in care o constructia respectiva impune existenta unor componente din lemn de anumite lungimi si grosimi, acolo unde lemnul de rasinoase nu poate raspunde la fel de bine.

Iar pentru a putea face fata cu succes cerintelor venite din partea clientilor nostri realizam o gama larga de foisoare din lemn de forma unui patrat, pentagonale, hexagonale sau octogonale, personalizate in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti, cu sau fara lambriu plin, cu dusumea sau fara dusumea, cu balustrada cu mana curenta, realizata in diverse modele si care sunt acoperite cu sindrila bituminoasa.

Dar si cu tabla ondulata si multe alte materiale similare in functie de dorintele fiecarui client.

Iar pentru o buna protectie in ceea ce priveste actiunea agentilor externi, pentru ca aici este vorba despre corpuri de mobilier amenajate in spatiul exterior, toate aceste produse sunt protejate impotriva intemperiilor prin tratarea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Pe langa aceste foisoare din lemn aici se mai produc si terase din lemn. O categorie de produse care se preteaza a fi montate adiacent cladirii.

Acestea din urma sunt mai simplu de realizat avand la baza stalpii principali de sustinere, iar in partea superioara, grinzile si traversele. Insa terasele pot fi la fel de utile si de interesante ca si foisoarele din lemn.

Si pentru ca orice perimetru, fie ca este vorba despre o curte, gradina sau spatiu public sa fie bine pus in valoare, firma noastra realizeaza cu succes o gama variata de garduri din lemn in diverse modele, texturi si nuante. Si care pot fi de mare efect pentru o perioada cat mai lunga de timp, pentru ca acestea sunt tratate corespunzator impotriva intemperiilor.

Este bine de precizat si faptul ca, pentru amplasarea produselor din lemn realizate de firma noastra este nevoie de turnarea unor suprafete din ciment. Fie ca este vorba despre fundatia din beton sau placa din ciment. Si care trebuie sa constituie postamentul principal pentru sustinerea respectivelor corpuri de mobilier dedicate pentru amenajarea zonelor exterioare.

Acest lucru intra in sarcina fiecaruia dintre proprietari deoarece firma noastra nu este specializata in acest domeniu.

Si pentru ca gardurile din lemn nu pot permite accesul la interior sau exterior fara existenta unor alte accesorii de mare importanta, firma noastra executa cu aceeasi precizie si porti din lemn.

In acest sens, este bine de stiut ca portile trebuie sa fie realizate prin respectarea aceluiasi model ca si gardul imprejmuitor.

Iar pentru o buna rezistenta in timp a portilor, este bine de stiut ca acestea sunt confectionate de un cadru din metal care nu permite panourilor din lemn sa se distorsioneze in timp.

Si asta nu e tot! Pentru ca firma noastra executa si balustrade din lemn necesare atat pentru amenajarea foisoarelor si teraselor din lemn, cat si pentru dotarea imobilelor. Atat la exterior cat si la interior, acolo unde este nevoie.

Aceste balustrade din lemn masiv de rasinoase pot imprumuta cu succes o varietate larga de modele si nuante si beneficiaza si de o buna protectie la intemperii.

Si ca orice curte bine optimizata, de aici nu pot lipsi nici acele pergole din lemn care pot fi realizate la diferite dimensiuni, astfel incat acestea sa poata fi utilizate in diverse scopuri.

Fie ca suport principal pentru plantele agatatoare fie ca loc de relaxare si odihna pentru mai multe persoane consecutiv.

Si ar mai fi de spus aici ca, atat pergolele cat si terasele au posibilitatea de a fi acoperite cu diferite placi de policarbonat de nuante si texturi din cele mai diverse. Astfel incat, noile ansambluri de corpuri de mobilier devin mult mai utile si viabile.

Iar ultima categorie de produse din lemn de rasinoase executate de firma noastra este definita de un mobilier de gradina. Si este reprezentata de diferite accesorii cum ar fi scaune, canapele, bancute, fotolii, jardiniere si multe alte produse solicitate de clenti.

Toate acestea fiind executate din lemn de rasinoase in diferite nuante si culori. 

Sectiunea “Foisoare, Terase, Garduri” contine o gama larga de produse din lemn realizate in diverse dimensiuni si culori, pentru fiecare din cele trei produse.