Constructii si decoratiuni exterioare


Categoria constructii si decoratiuni exterioare, ca oricare dintre celelalte categorii prezinta o serie intreaga de componente necesare pentru realizarea acestei sectiuni.

Marea majoritate a acestor elemente fiind realizate din lemn de rasinoase bine tratat special pentru a putea face fata tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Este vorba aici despre acoperisuri de case realizate din lemn de rasinoase in diferite forme si dimensiuni, cu mai multe pante de scurgere a apei sau chiar cu ruptura de panta.

Si care sunt acoperite cu sindrila bituminoasa sau cu tabla ondulata, ambele putand fi comandate in nuante sau culori diferite, in functie de necesitati, dar si in functie de preferinte.

De asemenea din cadrul acestei categorii, clientii nostri pot alege si o varietate destul de mare de elemente lemn pentru constructii atat de necesare pentru realizarea diferitelor corpuri de mobilier.

Si aici se face referire la fiecare dintre componentele principale folosite pentru realizarea corpurilor de mobilier de mare amploare cum sunt acele foisoare de gradina, pergole, terase si multe altele.

Si cand spunem constructii si decoratiuni de exterior ne referim aici chiar si la garduri din lemn. Dar care, acestea din urma sunt realizate avand la baza o fundatie din ciment. Si care poate fi realizata de fiecare dintre proprietari in functie de preferinte, cat si in functie de necesitati.

Iar pentru a putea fi pe deplin in asentimentul clientilor nostrii am introdus in cadrul acestei sectiuni si cateva modele de gratare de gradina realizate conform proiectelor. In mai multe marimi si dimensiuni. Care pot fi accesorizate in functie de preferinte, cu plita, cuptor, chiuveta si multe alte spatii necesare.