Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Constructii si decoratiuni exterioare

Categoria constructii si decoratiuni exterioare, ca oricare dintre celelalte categorii prezinta o serie intreaga de componente necesare pentru realizarea acestei sectiuni.

Marea majoritate a acestor elemente fiind realizate din lemn de rasinoase bine tratat special pentru a putea face fata tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Este...

Categoria constructii si decoratiuni exterioare, ca oricare dintre celelalte categorii prezinta o serie intreaga de componente necesare pentru realizarea acestei sectiuni.

Marea majoritate a acestor elemente fiind realizate din lemn de rasinoase bine tratat special pentru a putea face fata tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Este vorba aici despre acoperisuri de case realizate din lemn de rasinoase in diferite forme si dimensiuni, cu mai multe pante de scurgere a apei sau chiar cu ruptura de panta.

Si care sunt acoperite cu sindrilas bituminoasa de calitate superioara sau cu tabla ondulata, ambele putand fi comandate in nuante sau culori diferite, in functie de necesitati, dar si in functie de preferinte.

De asemenea din cadrul acestei categorii, clientii nostri pot alege si o varietate destul de mare de elemente lemn pentru constructii atat de necesare pentru realizarea diferitelor corpuri de mobilier.

Si aici se face referire la fiecare dintre componentele principale folosite pentru realizarea corpurilor de mobilier de mare amploare cum sunt acele foisoare de gradina, pergole, terase si multe altele.

Si cand spunem constructii si decoratiuni de exterior ne referim aici chiar si la garduri din lemn. Dar care, acestea din urma sunt realizate avand la baza o fundatie din ciment. Si care poate fi realizata de fiecare dintre proprietari in functie de preferinte, cat si in functie de necesitati.

Iar pentru a putea fi pe deplin in asentimentul clientilor nostrii am introdus in cadrul acestei sectiuni si cateva modele de gratare de gradina realizate conform proiectelor. In mai multe marimi si dimensiuni. Care pot fi accesorizate in functie de preferinte, cu plita, cuptor, chiuveta si multe alte spatii necesare.

Mai multe

Constructii si decoratiuni exterioare  Conține 110 produse.

Subcategorii

 • Acoperisuri de case

  Aceste acoperisuri de casa reprezinta elemente de baza din lemn, fara de care nici o constructie nu poate fi finalizata. Si nici nu poate beneficia de protectia necesara impotriva intemperiilor.

  Cu alte cuvinte in cadrul firmei noastre puteti realiza orice tip de acoperis in functie de necesitatile dumneavoastra.

  Realizat din sindrila bituminoasa de diferite nuante si texturi. Sau cu tabla ondulata care imita foarte bine tigla moderna, realizata dupa ultimele idei de realizare a acestui tip de acoperis.

 • Vopsele
 • Gratare de gradina

  Gratarele de gradina reprezinta constructii din caramida care inca din faza de proiect sunt concepute pentru a putea deservi in mai multe scopuri consecutiv. In functie de complexitatea lor.

  Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam in cadrul acestei sectiuni mai multe modele de gratare de gradina de la cele mai simple si pana la cele mai complexe. Astfel incat sa putem sa multumim chiar si acea categorie de clienti al carort buget nu este atat de generos. Si care doresc sa se bucure de o astfel de constructie in propria curte sau gradina.

  Dar asta nu inseamna ca renuntam la calitate, principalul ATU al produselor realizate si comercializate de firma noastra.

  Strictul necesar al unui foisor simplu se rezuma in partea superioara la existenta unui spatiu rezervat pentru amplasarea gratarului, cu trei pereti laterali din caramida si cu un horn in forma de con necesar pentru evacuarea fumului. Iar la baza foisorul este prevazut cu un lor special amenajat pentru depozitarea lemnelor si a ustensilelor de lucru.

  In ceea ce priveste un gratar ceva mai complex, acesta contine si cuptor, chiuveta, masa de lucru, plita cat si multe alte spatii de depozitare. In functie de preferinte. Asa ca, in situatia in care va doriti un astfel de accesoriu pentru curte sau gradina nu stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune. 

 • Elemente lemn pentru...

  Aceste elemente din lemn pentru constructii sunt realizate din componente semitabricate din lemn de rasinoase. Si care pot fi confectionate special pentru fiecare corp de mobilier in functie de necesitati.

  Asadar, din cadrul acestei sectiuni puteti alege o gama variata de elemente din lemn de rasinoase necesare pentru confectionarea diverselor corpuri de mobilier.

  Cu alte cuvinte puteti comanda separat stalpi principali de sustinere, lamele din lemn pentru pnourile de gard, contravantuiri, gardulete decorative din lamele tip fideluta si multe, multe altele.

  Dar si elemente din lemn cum sunt: grinzi, traverse, balustrade, lambriu.

  Toate acestea putand fi comandate in culorile preferate. Astfel incat dumneavoastra sa va completati necesarul in oricare dintre situatii. 

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 110 articole