You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Saltele

Saltele

Cand vine vorba despre mobila din sectorul paturi, canapele si fotolii, saltelele joaca un rol extrem de important. Astfel incat atunci cand va aflati in situatia de a achizitiona unul sau mai multe produse din gama corpurilor de mobilier enumerate mai sus, trebuie tinut cont in principal de calitatea saltelei. Cea care sta la baza elas...

Saltele

Cand vine vorba despre mobila din sectorul paturi, canapele si fotolii, saltelele joaca un rol extrem de important. Astfel incat atunci cand va aflati in situatia de a achizitiona unul sau mai multe produse din gama corpurilor de mobilier enumerate mai sus, trebuie tinut cont in principal de calitatea saltelei. Cea care sta la baza elasticitatii si confortului oferit de fiecare produs in parte. 

Altfel spus, saltelele sunt parte integranta a mobilelor si asigura confortul optim cat si un grad ridicat de relaxare. Ceea ce face ca pe piata de profil sa se gaseasca o gama extrem de variata de saltele de toate tipurile, din materiale diverse si de diferite calitati. Tocmai de aceea recomandam mare atentie in alegerea saltelelor necesare pentru completarea mobilierului dumeavoastra.   

Pentru ca pe piata de profil in prezent se afla extrem de multe modele de saltele, unele dintre ele fiind de calitate indoielnica, iar alegerea celei mai potrivite saltele poate fi o problema, in acest sens WizMag.ro va scapa de durerile de cap si vine in intampinarea clientilor cu mai multe categorii de saltele. Astfel incat alegerea saltelei potrivite in functie de nevoi, sa fie extrem de simpla.  

Asa dar cele mai cautate dintre modelele de saltele pentru patul matrimonial sunt saltelele ortopedice, realizate in diverse configuratii si compozitii, sau chiar personalizate, saltelele ortopedice sunt mult mai relaxante si odihnitoare, tocmai de aceea sunt atat de solicitate.

Un model superior saltelelor ortopedice sunt saltelele super ortopedice, care prin constructie au adus un plus de calitate tuturor avantajelor oferite de precedentul model de saltea.

Gama de saltele oferite de WizMag.ro cuprinde saltelele ergonomice si cele cu latex, caracterizate printr-un confort sporit.

Saltelele sunt fabricate dintr-un material antibacterian, ceea ce face ca aceste modele sa fie folosite si dorite in special de personele alergice. Pentru ca spuma de latex din care sunt alcatuite, nu permite patrunderea mucegaiului si a bacteriilor,  dand voie aerului sa circule si umezelii sa se evapore. Astfel aceste modele de saltele beneficiaza de o performanta si confort la un nivel sporit.

Un alt model inteligent si revolutionar de saltea este Memory Foam. O saltea care are calitatea de a lua forma corpului si care asigura totodata un confort sporit dar si sustinerea corecta a coloanei vertebrale. Acest tip de saltea este considerat cel mai bun suport pentru odihna.

De asemenea printre saltele sunt incluse si diverse tipuri de perne si alte accesorii. Dintre care clientii nostri pot alege o gama variata de perne adaptate special pentru diferitele pozitii de odihna, pe burta, pe spate sau pe o parte, astfel incat pernele sunt fie sintetice sau organice. Diferenta dintre cele doua tipuri de perne fiind data de garantie. In timp ce perna sintetica trebuie schimbata o data la doi ani, perna organica se schimba de abia dupa 10 ani.

Un alt model de saltea inteligenta este salteaua din poliuretan, un material revolutionar folosit in confectionarea saltelelor pentru definirea diferitelor forme de sezut.  

Si asta nu e tot.

La WizMag.ro clientii nostri pot alege si unul din modelele de saltea cu fibra de cocos. Remarcat prin efectul pozitiv pe care il are acest tip de saltea atunci cand este vorba despre mentinerea in pozitie normala a coloanei vertebrale indiferent de forma corpului in timpul somnului. Si la acest model de saltea este permisa buna circulatie a aerului, iar cand vine vorba despre curatare, salteaua cu fibre de cocos se spala foarte usor.

O alta categorie de saltele care pot fi achizitionate prin WizMag.ro sunt saltelele de tip relaxa.

Aceste saltele sunt considerate a fi printre cele mai bune saltele. Si sunt caracterizate prin raportul excelent dat de raportul calitate pret. Sunt confectionate din combinatia a mai multor tipuri de materiale, stratul de arcuri, de rezistenta si straturile de suprafata. Ceea ce face ca acest tip de saltea sa se bucure de o atentie crescuta, din partea clientilor nostri.

Iar daca printre clientii nostri sunt si persone care au probleme de sanatate, in special cu coloana vertebrala, acestea trebuie sa stie ca prin WizMag.ro pot alege unul din modelele de saltele medicale, in primul rand din cele care contribuie semnificativ la sporirea confortului oferit in timpul somnului cat si la relaxarea musculara.

Unele saltele medicale sunt chiar personalizate si adaptate in functie de necesitati, asa ca saltelele medicale nu sunt indicate a se folosi de catre persoanele normale.

Si asta nu e tot. Pentru ca prin WizMag.ro clientii nostri pot achizitiona o gama larga de arcuri independente cu calitati ergonomice, flexibile si confortabile, care actioneaza in mod individual asupra mecanismului uman in timpul relaxarii.

De asemenea producatorii de saltele nu au scos din discutie nici pe copii. Asa ca pentru acestia au creat un model special de saltea care le poate oferi un somn profound. Si asta pentru ca acestia dorm mult mai mult timp decat adultii. Deci atunci cand este vorba de alegerea unei saltele pentru copilul dumneavoastra trebuie sa tineti cont de mai multi factori.

Daca pentru un adult, alegerea unei saltele nu este o problema asa de mare, in cazul copiilor situatia se complica putin. Deoarece saltelele pentru copii trebuie sa se bucure de un grad ridicat de fermitate, in primul rand. Iar in al doilea rand acestea nu trebuie sa fie confectionate din materiale sintetice.

 

Mai multe

Saltele  Conține 16 produse.

Subcategorii

 • Saltele cu arcuri

  Saltele cu arcuri

  Nu putine au fost cazurile in care precizam faptul ca prin magazinul nostru WizMag.ro  puteti gasi o gama variata de saltele, de diferite modele si marimi.

  Iata ca, acum a venit momentul in care sa amintit faptul ca tot de aici, de la WizMag.ro aveti posibilitatea de a achizitiona unul din modelele de saltea pe baza de arcuri. 

  Aceste tipuri de saltele sunt printre cele mai cunoscute si mai accesibile saltele de pe piata de profil.

  Acestea beneficiaza de o rezistenta medie la miscari, datorita faptului ca randurile de arcuri care intra in componenta saltelelor din aceasta gama, sunt legate intre ele printr-un material la fel de rezistent ca si cel din care sunt confectionate arcurile. Care la randul lor sunt rezistente, confortabile si de calitate.

  De aici rezulta si cel mai bun raport calitate - pret, definitoriu pentru saltelele cu arcuri.

   

 • Saltele tip Relaxa

  Saltele tip relaxa

  Saltelele tip relaxa, considerate a fi printre cele mai bune saltele de pe piata de profil sunt caracterizate prin raportul excelent dat de calitate – pret.

  Acest tip de saltele este confectionat din combinatia a mai multor tipuri de materiale, stratul de arcuri, cel de rezistenta cat si straturile de suprafata.

  Ceea ce face ca in ultimii ani, saltelele tip relaxa sa fie printre cele mai solicitate tipuri de saltele.

  Ca si celelalte saltele, cele de tip relaxa pot fi comandate prin WizMag.ro intr-o gama variata de modele si marimi in functie de necesitatile fiecaruia dintre clienti. 

   

   

 • Oferte speciale saltele
 • Saltele cu Latex

  Saltele cu latex

  Gama de saltele oferite de WizMag.ro mai cuprinde si saltelele cu latex, caracterizate in primul rand printr-un confort sporit.

  Acest tip de saltele sunt fabricate dintr-un material antibacterian, ceea ce face ca saltelele cu latex sa fie folosite si dorite in special de personele alergice.

  Pentru ca spuma de latex din care sunt alcatuite, nu permite patrunderea mucegaiului si a bacteriilor, astfel incat aerul sa poata sa circule mai usor iar umezeala se se evapore rapid. Tocmai de aceea specialistii sustin cu tarie faptul ca aceste modele de saltele beneficiaza de o performanta si un confort destul de sporit.

  Asa ca persoanele care opteaza pentru achizitionarea unui astfel de model de saltea trebuie doar sa consulte oferta WizMag.ro. De restul ne ocupam noi.

   

 • Saltele cu Memory Foam

  Saltele cu memory foam

  Un alt model inteligent si revolutionar de saltea este salteaua Memory Foam.

  O saltea care are calitatea de a lua forma corpului si care sa asigure totodata un confort sporit dar si sustinerea corecta a coloanei vertebrale.

  Acest tip de saltea este considerat cel mai bun suport pentru odihna. Si se bucura de apreciere deosebita din partea celor care deja folosesc salteaua memory foam.

  Asa ca, in cazul in care v-ati decis ce fel de tip de saltea doriti sa va asigure confortul, atunci nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii WizMag.ro!

   

   

 • Saltele ortopedice

  Saltelele ortopedice

  Saltelele sunt parte integranta a mobilelor si asigura confortul optim cat si un grad ridicat de relaxare. Ceea ce face ca pe piata de profil sa se gaseasca o gama extrem de variata de saltele de toate tipurile, din materiale diverse si de diferite calitati. Ba chiar multe dintre ele fiind de calitate indoielnica.

  Tocmai de aceea alegerea celei mai potrivite saltele poate fi o problema. Si astfel recomandam mare atentie in alegerea saltelelor necesare pentru completarea mobilierului dumeavoastra.   

  Dupa efectuarea studiilor amanuntite in ceea ce priveste saltele pentru pat, statisticile arata ca printre cele mai solicitate tipuri de saltele sunt saltelele ortopedice. Realizate in diverse configuratii si compozitii sau chiar personalizate, saltelele ortopedice s-au dovedit a fi mult mai relaxante si odihnitoare, tocmai de aceea sunt atat de solicitate.

  Si cand vine vorba despre saltelele ortopedice prin WizMag.ro puteti achizitiona o gama variata de astfel de saltele, ale caror preturi sunt accesibile, fara indoiala.

   

   

 • Saltele super ortopedice

  Saltele Super Ortopedice

  Un model superior saltelelor ortopedice sunt saltelele super ortopedice, care prin constructie au adus un plus de calitate tuturor avantajelor oferite de precedentul model de saltea.

  Astfel, saltelele super ortopedice sunt acele tipuri de saltele personalizate, astfel incat sa se plieze pe nevoile fiecarui proprietar. Mai exact, acestea sunt concepute in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta persoanele care beneficiaza de un astfel de tip de saltea.

  Dupa cum spuneam, saltelele ortopedice actioneaza cu mare exactitate in functie de problemele de sanatate a persoanei care o foloseste, pentru asigurarea confortului optim. Asa ca specialistii WizMag.ro nu recomanda folosirea acestui tip de saltea de catre persoanele care nu au probleme de sanatate legate de pozitia coloanei vertebrale pe timpul noptii.

  Aceste modele de saltele super ortopedice sunt mult mai rigide iar pentru o folosire cat mai optima se recomanda consultarea unui medic specialist.

  WizMag.ro vine spre intampinarea clientilor cu o gama variata de saltele super ortopedice de calitate si la preturi extrem de accesibile.  

filter
 • Un model de saltea Fesonia reprezinta cu succes calitatea spaniola in realizarea acestor accesorii de mare valoare pentru un pat. Fie ca este vorba aici despre un model de pat normal sau chiar si unul matrimonial. Asa ca, daca doriti un confort maxim pentru propiul pat de dormitor, atunci optati cu incredere pentru obtinerea acestui model de saltea Fesonia. Un model de saltea Fesonia reprezinta...

  2 317 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile pe comanda
 • Aceasta saltea Viscoplus reprezinta un alt model de saltea necesara pentru dotarea patului matrimonial. Cu un produs de fabricatie spaniola realizat prin imbinarea inteligenta a opt straturi interioare de spuma poliuretanica, de densitati diferite. Ceea ce nu face altceva decat sa confere saltelei confortul optim, cat si garantia mult sporita pentru acest... Aceasta saltea Viscoplus reprezinta...

  1 508 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Acest model de saltea Ergonomico este una dintre cele mai fiabile variante prin care confortul si relaxarea pot atinge valori maxime. Datorita faptului ca aceast produs este unul de lux. Pentru care confortul si relaxarea sunt doua aspecte definitorii in cazul oricarui model de dormitor. Mai ales in situatia in care o saltea Ergonomico poate fi comandata... Acest model de saltea Ergonomico este...

  675 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Modelul de saltea Termal Visco se integreaza perfect in categoria saltelelor de lux din a carei componenta sunt integrate cele sapte straturi de materiale si spuma cu memori foam, dar si miezul din eliocel. Astfel incat modelul respectiv de saltea sa poata raspunde in mod pozitiv tuturor pretentiilor venite din partea clientilor nostri. Pentru obtinerea... Modelul de saltea Termal Visco se...

  1 503 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Doriti sa scapati de durerile de spate care pot aparea subit in timpul somnului?  Noi va putem asigura ca acest mic inconvenient poate deveni amintire printr-o mica schimbare. Fie ca renuntati sau nu la vechea garnitura de mobilier, important este sa achizitionati o noua saltea. Cum ar fi de exemplu acest model de saltea Naturtea, de provenienta spaniola.... Doriti sa scapati de durerile de...

  1 314 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • O saltea Ortopedico Merino reprezinta acestl accesoriu de mare efect pentru orice dormitor.  Acolo unde confortul personal, cat si cel al intregii familii este mult imbunatatit. Prin imbinarea celor sapte straturi de poliuretan de diferite densitati. Desi nu are arcuri, aceasta saltea Ortopedico Merino are capacitatea de a fi suficient de elastica pentru... O saltea Ortopedico Merino reprezinta...

  981 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Un alt accesoriu de mare efect pentru dormitor si care va poate scoate din orice incurcatura este chiar acest model de saltea Viscoelastic! Un produs de calitate superioara de 21 cm grosime. Realizat prin imbinarea celor mai inteligente materiale necesare pentru atingerea gradului ridicat de relaxare si confort, prin stimularea circulatiei sangvine in... Un alt accesoriu de mare efect pentru...

  1 139 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Modelul de saltea Viscoflower reprezinta un alt model de saltea de calitate superioara de aproximativ 21 cm grosime. Si care este realizat prin combinatia a opt straturi de materiale necesare pentru obtinerea confortului optim. Cu alte cuvinte, acest model de saltea poate fi unul de mare avantaj si care este necesar pentru asigurarea calitatii somnului,... Modelul de saltea Viscoflower...

  1 391 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • Acest model de saltea Anatomic Visco reprezinta acel produs de lux necesar pentru dotarea paturilor matrimoniale, cu un accesoriu de mare efect. Si care are capacitatea de a va oferi confortul optim pentru fiecare membru al familiei. Datorita faptului ca respectivul model de saltea Anatomic Visco este realizat prin imbinarea mai multor straturi de... Acest model de saltea Anatomic Visco...

  896 lei
  Livrare in 2 zile daca este pe stoc sau 21 zile
 • O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 rînduri de arcuri se introduce între arcuri o fîsie de spuma poliuretanica. O saltea care îmbina cu succes...

  132 lei
  Livrare in 2 zile
 • O saltea de un nivel calitativ superior adresata clientilor pretentiosi si celor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Este fabricata pe acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. O saltea de un nivel calitativ...

  195 lei
  Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777
 • Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma într-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica, moale si anti-alergica. Materialul saltelei, latex-ul este...

  728 lei
  Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777
 • O saltea ergonomica, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata: memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale. O saltea ergonomica, de o calitate...

  658 lei
  Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777
 • Tehnologia de producere a saltelelor „POCKET-SPRING” confera o mai mare rezistenta si durabilitate saltelei, având proprietati ergonomice (superortopedice/sanitare) în acelasi timp fiind foarte flexibila si confortabila. Tehnologia de producere a saltelelor...

  426 lei
  Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777
Se afişează 1-16 din 16 articole

Produse

Catalog produse

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi