Saltele

Dormitor + Living Oferta
Livrare gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Dormitor + Living Oferta

102786
1.549,00 lei
10 Reviews
Dormitor + Living Oferta
Saltea 120 x 200 cm Nico...
Livrare gratuita in 3 zile
Cand aducem discutia de saltele pentru pat ar trebui sa ne gandim si la modelul de Saltea Bianca Lux ortopedica 120 x 200 cm. Acest produs are o grosime de 21 cm. Si ne poate incanta suficient de bine cu cele doua fete ale sale, pentru iarna si pentru vara.   Dar si cu garantia mult extinsa, pana la 2 ani.  Ceea ce inseamna ca aceasta saltea este una...
Saltea Nico 160 cm x 200 cm...
Livrare gratuita in 3 zile
Saltelele, indiferent ca sunt sau nu sunt ortopedice, ele reprezinta o categorie esentiala de accesorii necesare pentru obtinerea celui mai bun confort in timpul somnului. Sau atunci cand doriti sa va odihniti!  Asa am ajuns sa va prezentam acest model de Saltea Bianca ortopedica 160 x 200 cm.  Un produs care reflecta foarte bine raportul intre calitate...
Saltea 120 cm x 190 cm Nico...
Livrare gratuita in 3 zile
Calitatea si elasticitatea acestui model de Saltea Bianca Lux ortopedica 120 x 190 cm ne justifica faptul ca aici este vorba despre un corp de mobilier de calitate superioara, fabricat in Romania. Pe baza celor mai inteligente materiale de profil!  Salteaua are o grosime de 21 cm si este confectionata din plasa de arcuri si spuma poliuretanica! S are o...
Saltea 180 cm x 200 cm Nico...
Livrare gratuita in 3 zile
Modelul de Saltea Bianca Lux ortopedica 180 x 200 indeplineste toate conditiile pentru care se poate incadra cu succes printre produsele de inaltqa calitate.  Si sustinem cu tarie acest lucru, datorita materialelor de calitate care intra in componenta acestei saltele.  Si facem referire, in aceeasi masura la pasa de arcuri, cat si la straturile de spuma...
Saltea 140 cm x 200 cm Nico...
Livrare gratuit in 3 zile
Renuntati la vechile produse si optati catre cele noi prin care se reflecta calitatea! In acest sens aducem in atentia clientilor nostrii modelul de Saltea Bianca Lux ortopedica 140 x 200.  Un model de saltea ce poarta emblema calitatii in fiecare componenta esentiala.  Asa ca nu renuntati sa achizitionati tot ce este mai buna pentru casa.  
Saltea 90 cm x 190 cm Nico...
Livrare gratuita in 3 zile
O Saltea Bianca Lux ortopedica 90 x 120 reprezinta una dintre cela mai atractive idei de amenajare a unui ideal loc de odihna.  Respectivul model de saltea benefciaza si de existenta celor doua fete, pentru iarna si pentru vara! Beneficiaza de o garantie de doi ani. Cea ce inseamna ca aici este vorba despe un produs de calitate!  Si totodata salteaua...
Saltea 140 cm x 190 cm Nico...
Livrare gratuita in 3 zile
Una dintre cele mai bune saltele pentru pat, potrivit raportului calitate - pret este chiar aceasta Saltea Bianca Lux ortopedica 140 x 190 cm.  Ideala pentru paturile cu aceleasi dimensiuni.  Si pe care firma noastra o recomanda tuturor persoanelor interesate de astfel de accesorii.  Asa ca, este esential sa cunoasteti foarte bine ce doriti, ca apoi sa...
O Saltea Bianca Lux ortopedica 90 x 200 cm este tot ce va puteti dori, atunci cand vine vorba despre confortul propriei locuinte.  Salteaua este ortopedica, de duritate medie si se incadreaza in toate standardele de calitate.  Ceea ce inseamna ca acest accesoriu este practic, indispensabil oricarei camere de odihna!  Asa ca, nu mai stati pe ganduri si...

Saltele

Cand vine vorba despre mobila din sectorul paturi, canapele si fotolii, saltelele joaca un rol extrem de important. Astfel incat atunci cand va aflati in situatia de a achizitiona unul sau mai multe produse din gama corpurilor de mobilier enumerate mai sus, trebuie tinut cont in principal de calitatea saltelei. Cea care sta la baza elasticitatii si confortului oferit de fiecare produs in parte. 

Altfel spus, saltelele sunt parte integranta a mobilelor si asigura confortul optim cat si un grad ridicat de relaxare. Ceea ce face ca pe piata de profil sa se gaseasca o gama extrem de variata de saltele de toate tipurile, din materiale diverse si de diferite calitati. Tocmai de aceea recomandam mare atentie in alegerea saltelelor necesare pentru completarea mobilierului dumeavoastra.   

Pentru ca pe piata de profil in prezent se afla extrem de multe modele de saltele, unele dintre ele fiind de calitate indoielnica, iar alegerea celei mai potrivite saltele poate fi o problema, in acest sens WizMag.ro va scapa de durerile de cap si vine in intampinarea clientilor cu mai multe categorii de saltele. Astfel incat alegerea saltelei potrivite in functie de nevoi, sa fie extrem de simpla.  

Asa dar cele mai cautate dintre modelele de saltele pentru patul matrimonial sunt saltelele ortopedice, realizate in diverse configuratii si compozitii, sau chiar personalizate, saltelele ortopedice sunt mult mai relaxante si odihnitoare, tocmai de aceea sunt atat de solicitate.

Un model superior saltelelor ortopedice sunt saltelele super ortopedice, care prin constructie au adus un plus de calitate tuturor avantajelor oferite de precedentul model de saltea.

Gama de saltele oferite de WizMag.ro cuprinde saltelele ergonomice si cele cu latex, caracterizate printr-un confort sporit.

Saltelele sunt fabricate dintr-un material antibacterian, ceea ce face ca aceste modele sa fie folosite si dorite in special de personele alergice. Pentru ca spuma de latex din care sunt alcatuite, nu permite patrunderea mucegaiului si a bacteriilor,  dand voie aerului sa circule si umezelii sa se evapore. Astfel aceste modele de saltele beneficiaza de o performanta si confort la un nivel sporit.

Un alt model inteligent si revolutionar de saltea este Memory Foam. O saltea care are calitatea de a lua forma corpului si care asigura totodata un confort sporit dar si sustinerea corecta a coloanei vertebrale. Acest tip de saltea este considerat cel mai bun suport pentru odihna.

De asemenea printre saltele sunt incluse si diverse tipuri de perne si alte accesorii. Dintre care clientii nostri pot alege o gama variata de perne adaptate special pentru diferitele pozitii de odihna, pe burta, pe spate sau pe o parte, astfel incat pernele sunt fie sintetice sau organice. Diferenta dintre cele doua tipuri de perne fiind data de garantie. In timp ce perna sintetica trebuie schimbata o data la doi ani, perna organica se schimba de abia dupa 10 ani.

Un alt model de saltea inteligenta este salteaua din poliuretan, un material revolutionar folosit in confectionarea saltelelor pentru definirea diferitelor forme de sezut.  

Si asta nu e tot.

La WizMag.ro clientii nostri pot alege si unul din modelele de saltea cu fibra de cocos. Remarcat prin efectul pozitiv pe care il are acest tip de saltea atunci cand este vorba despre mentinerea in pozitie normala a coloanei vertebrale indiferent de forma corpului in timpul somnului. Si la acest model de saltea este permisa buna circulatie a aerului, iar cand vine vorba despre curatare, salteaua cu fibre de cocos se spala foarte usor.

O alta categorie de saltele care pot fi achizitionate prin WizMag.ro sunt saltelele de tip relaxa.

Sunt confectionate din combinatia a mai multor tipuri de materiale, stratul de arcuri, de rezistenta si straturile de suprafata. Ceea ce face ca acest tip de saltea sa se bucure de o atentie crescuta, din partea clientilor nostri.

Iar daca printre clientii nostri sunt si persone care au probleme de sanatate, in special cu coloana vertebrala, acestea trebuie sa stie ca prin WizMag.ro pot alege unul din modelele de saltele medicale, in primul rand din cele care contribuie semnificativ la sporirea confortului oferit in timpul somnului cat si la relaxarea musculara.

Unele saltele medicale sunt chiar personalizate si adaptate in functie de necesitati, asa ca saltelele medicale nu sunt indicate a se folosi de catre persoanele normale.

Si asta nu e tot. Pentru ca prin WizMag.ro clientii nostri pot achizitiona o gama larga de arcuri independente cu calitati ergonomice, flexibile si confortabile, care actioneaza in mod individual asupra mecanismului uman in timpul relaxarii.

De asemenea producatorii de saltele nu au scos din discutie nici pe copii. Asa ca pentru acestia au creat un model special de saltea care le poate oferi un somn profound. Si asta pentru ca acestia dorm mult mai mult timp decat adultii. Deci atunci cand este vorba de alegerea unei saltele pentru copilul dumneavoastra trebuie sa tineti cont de mai multi factori.

Daca pentru un adult, alegerea unei saltele nu este o problema asa de mare, in cazul copiilor situatia se complica putin. Deoarece saltelele pentru copii trebuie sa se bucure de un grad ridicat de fermitate, in primul rand. Iar in al doilea rand acestea nu trebuie sa fie confectionate din materiale sintetice.