Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Scaune si mese

Scaune si Mese

Scaunele si mesele sunt parte integranta si contribuie semnificativ la amenajarea interioarelor sau a diverselor spatii, fiind indispensabile in marea majoritate a situatiilor, birouri, bucatarii living sau dining, cofetarii, terase si baruri. De aici scaunele si mesele nu pot lipsi. Acestea sunt parte integranta fapt pentru care ...

Scaune si Mese

Scaunele si mesele sunt parte integranta si contribuie semnificativ la amenajarea interioarelor sau a diverselor spatii, fiind indispensabile in marea majoritate a situatiilor, birouri, bucatarii living sau dining, cofetarii, terase si baruri. De aici scaunele si mesele nu pot lipsi. Acestea sunt parte integranta fapt pentru care WizMag.ro vine cu solutii optime pentru amenajarea acestor sectoare.

Scaunele si mesele, sunt atent concepute pentru a asigura confortul persoanelor in timpul desfasurarii diverselor activitati.

Iar pentru un confort sporit, acestea sunt confectionate din diverse materiale care sa confere relaxare maxima si rezistenta in timp.

Pentru ca scaunele si mesele au o plaja extrem de larga de utilizari, acestea sunt realizate din diverse materiale si sunt prevazute cu unul, doua, trei, patru, sau mai multe picioare (in cazul meselor).

Principalele calitati pe care trebuie sa le aiba scaunele si mesele sunt confortul sporit in cazul scaunelor si suprafata de lucru in cazul meselor, iar ca si aspect general, atat scaunele cat si mesele trebuie sa fie caracterizate de un grad ridicat de stabilitate.

La capitolul scaune, magazinul nostru WizMag.ro prezinta o gama extrem de variata de scaune.

De exemplu scaunele de bucatarie sunt prezentate intr-o varietate extreme de mare, de la cele mai clasice si pana la cele mai avangardiste modele, acest tip de scaune sunt realizate atat din lemn cat si din revolutionarele materiale destinate fabricarii scaunelor. Este vorba despre metal, sticla, plexic, piele ecologica cat si diferite stofe cu rezistenta sporita la trafic intens. 

Scaunele de bar prezente in cadrul acestei sectiuni sunt si ele o solutie optima pentru amenajarea barurilor, iar despre scaunele pentru birou nici nu mai poate fi vorba.

Pentru ca aici magazinul nostru prezinta o gama extrem de variata de astfel de modele de scaune, proiectate astfel incat sa poata oferi un confort sporit pe timpul sederii indelungate. Aceste tipuri de scaude sunt prevazute cu sisteme inteligente de reglare a sezutului si a spatarelor, cu reglare a inaltimii cat si cu roti, pentru facilitarea mobilitatii dintr-un loc in altul. 

Seria de scaune necesare amenajarii locuintelor si a spatiilor continua cu prezentarea de scaune vizitator si scaune pentru copii.

Si pentru ca cerinta de scaune pe piata de profil este extrem de diversa, au fost create alte doua sectiuni de unde pot fi alese unul din modelele de scaune ergonomice sau unul din modelele de scaune dedicate prescolarilor. Acestea sunt scaunele de gradinita.

In schimb, la capitolul mese, magazinul on-line vine cu o gama variata de produse de diverse forme, marimi si culori. Iar pentru o mai buna gestionare a produselor in cadrul acestui sector, mesele au fost grupate dupa mai multe categorii, in care sunt incluse mese de bucatarie, masute living, mese din lemn masiv, astfel incat confortul personal sa poata fi astfel inbunatatit.

Asa dar mesele de bucatarie fac parte din categoria celor mai solicitate tipuri de mese. Acestea sunt confectionate din lemn masiv de esenta tare ori din pal, care ulterior a fost placata cu un HDF (High, Deusity, Fibre), disponibil doar intr-o singura culoare (negru), ori chiar pe baza de pal sau furnir.

In schimb mesele din lemn masiv sunt mai robuste si fixe si se caracterizeaza printr-o stabilitate mult mai mare decat celelalte tipuri de mese, iar in functie de preferinte si de locul lor de amplasare ele pot fi confectinate avand la baza unul, doua sau patru picioare.

Dar asta nu inseamna ca acestea sunt mai mullt sau mai putin stabile, toate mesele din categoria mese din lemn masiv se bucura de rezistenta in timp si stabilitate mare atnci cand este vorba despre utilitatea lor.

Categoria scaune si mese mai cuprinde pe langa principalele sale produse, chiar si bancute de asteptare ideale pentru amenajarea unor holuri, sali de asteptare, institutii publice. Acestea sunt din ce in ce mai interesante ca si aspect exterior. Sunt realizate din otel cromat in diverse combinatii dar si din alte materiale cum ar fi de exemplu, pielea ecologica. Bancutele de asteptare au un aspect absolut modern si asigura confortul necesar pe timpul asteptarii.

 

 

Mai multe

Scaune si mese  Conține 164 produse.

Subcategorii

 • Masute living

  Masute living

  Masutele living sunt corpuri de mobilier concepute pentru a asigura confortul necesar in living sau chiar si in hol. Acolo unde pot fi puse in stransa legatura cu celelalte piese de mobilier astfel incat sa iasa in evidenta pana la cele mai mici detalii.

  Pentru un aspect placut si o rezistenta sporita, masutele living sunt confectionate din lemn masiv, pal de inalta calitate sicla,  MDF sau metal. Astfel incat aceste corpuri de mobilier sa fie cat mai practice si mai cochete.

  Magazinul on-line WizMag.ro comercializeaza o serie intreaga de masute living ieftine si accesibile oricarui buzunar.    

   

   

 • Mese lemn masiv

  Mese lemn masiv

  In comparatie cu celelalte tipuri similare de corpuri de mobilier, mesele din lemn masiv sunt mai robuste si fixe si se caracterizeaza printr-o stabilitate mult imbunatatita.

  Iar in functie de preferinte si de locul lor de amplasare mesele lemn masiv pot fi confectinate avand la baza unul, doua sau patru picioare. Dar asta nu inseamna ca acest tip de masa este mai putin stabil.

  Asa ca, toate produsele din categoria mese din lemn masiv se bucura de rezistenta in timp si stabilitate mare atnci cand este vorba despre utilitatea lor.

  In acest caz WizMag.ro vine cu o serie intreaga de propuneri in ce priveste mesele din lemn masiv.

   

 • Mese de bucatarie

  Mese de bucatarie

  La capitolul mese, magazinul on-line WizMag.ro vine cu o gama variata de produse de diverse forme, marimi si culori.

  Iar pentru o mai buna gestionare a produselor in cadrul acstui sector, mesele au fost grupate dupa mai multe categorii in care sunt incluse si mesele de bucatarie.

   

  Una din principalele categorii de mese foarte cautate si solicitate.

   

  Si pentru ca pe piata de profil sunt comercializate o serie intreaga de mese de bucatarie de calitate indoielnica, prin WizMag.ro persoanele care vor sa achizitioneze un astfel de corp de mobilier pot alege oricare din produsele oferite, intrucat acestea sunt realizate numai din materiale superioare.

   

  Lemn, pal de inalta calitate, MDF, sticla si metal in combinatii din cele mai diverse.

  La aceasta categorie de produse, preturile sunt dintre cele mai accesibile.

   

   

   

 • Scaune pentru birou

  Si pentru ca munca la birou necesita concentrare mare, confortul si relaxarea sunt esentiale.

  Asa ca scaunele pentru birou trebuie sa fie extrem de confortabile si relaxante, pentru ca munca in conditii de stres si concentrare maxima sa fie mult mai usor de suportat.

  Scaunele pentru birou sunt realizate in cele mai multe dintre cazuri pe un suport metalic, au o forma ergonomica si sunt captusite la interior cu materiale moi, iar la exterior scaunele pentru birou beneficiaza de o tapiterie din materiale rezistente la trafic intens  sau piele ecologica.

  Scaunele pentru birou sunt prevazute cu sisteme de reglare a spatarului, dar si cu un sistem inteligent format din mai multe roti pentru a asigura o mobilitate sporita.

  Pentru a fi siguri ca veti face alegerea potrivita, in materie de scaune pentru birou,  magazinul nostru WizMag.ro detine o gama variata de astfel de scaune pentru birou care sunt de inalta calitate si care pot oferi confortul necesar.

   

   

 • Scaune de bar

  Daca scaunele de bucatarie pot fi folosite si in alte scopuri, acest model de scaune de bar este dedicat special pentru a mobila barurile. Asa ca scaunele de bar au destinatie exacta si reprezinta solutia optima pentru a spori confortul intr-un bar.

  Scaunele din aceasta sectiune sunt caracterizate printr-o inaltime considerabila fata de celelalte tipuri de scaune si trebuie sa se bucure de o elasticitate si un confort sporit, astfel incat sa poata asigura confortul si o pozitie optima a persoanelor care uziteaza acest model de scaun, pentru o perioada mai lunga de timp. Si sa-i determine pe clienti sa revina cat mai des in locurile respective, datorita confortului oferit de scaunul de bar.

   

 • Scaune de bucatarie

  Scaunele de bucatarie sunt corpuri de mobilier de mare efect prin asociere in primul rand cu masa si ulterior cu intreg setul de mobilier.

  In functie de design si de materialele din care au fost confectionate, scaunele de bucatarie trebuie sa fie confortabile, sa se inadreze perfect in spatiul desinat pentru amenajarea bucatariei astfel incat sa asigure fluiditatea in spatiul respectiv.

  In general scanele sunt realizate din lemn, metal, plasic dar si din alte materiale care sa asigure in principal confortul pentru o perioada limitata, in timpul servirii micului dejun a pranzului sau a cinei.

  De asemenea scaunele de bucatarie trebuie sa fie placute la atingere, sa aiba un aspect exterior placut si sa asigure un confort optim ori de cate ori este testat.

  Scaunele de bucatarie sunt poate cele mai cautate corpuri de mobilier pentru amenajarea bucatariei.

  Fapt pentru care piata de profil a fost invadata de foarte multe modele de scaune de bucatarie.

  Astfel incat, atunci cand vine vorba de a alege unul sau mai multe scaune de bucatarie apar si primele semne de intrebare.

  Tinand cont de toate aceste asecte prin magazinul WizMag.ro clientii nostri pot alege scaunele potrivite dintr-o gama larga de astfel de produse, de la scaune clasice si pana la cele mai moderne si usoare scaune pentru bucatarie. Toate aceste corpuri de mobilie avand certitudinea calitatii si sunt insotite de o garantie corespunzatoare.

   

    

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 164 articole