Scaune si mese


Scaune si Mese

Scaunele si mesele sunt parte integranta si contribuie semnificativ la amenajarea interioarelor sau a diverselor spatii, fiind indispensabile in marea majoritate a situatiilor, birouri, bucatarii living sau dining, cofetarii, terase si baruri. De aici scaunele si mesele nu pot lipsi. Acestea sunt parte integranta fapt pentru care WizMag.ro vine cu solutii optime pentru amenajarea acestor sectoare.

Scaunele si mesele, sunt atent concepute pentru a asigura confortul persoanelor in timpul desfasurarii diverselor activitati.

Iar pentru un confort sporit, acestea sunt confectionate din diverse materiale care sa confere relaxare maxima si rezistenta in timp.

Pentru ca scaunele si mesele au o plaja extrem de larga de utilizari, acestea sunt realizate din diverse materiale si sunt prevazute cu unul, doua, trei, patru, sau mai multe picioare (in cazul meselor).

Principalele calitati pe care trebuie sa le aiba scaunele si mesele sunt confortul sporit in cazul scaunelor si suprafata de lucru in cazul meselor, iar ca si aspect general, atat scaunele cat si mesele trebuie sa fie caracterizate de un grad ridicat de stabilitate.

La capitolul scaune, magazinul nostru WizMag.ro prezinta o gama extrem de variata de scaune.

De exemplu scaunele de bucatarie sunt prezentate intr-o varietate extreme de mare, de la cele mai clasice si pana la cele mai avangardiste modele, acest tip de scaune sunt realizate atat din lemn cat si din revolutionarele materiale destinate fabricarii scaunelor. Este vorba despre metal, sticla, plexic, piele ecologica cat si diferite stofe cu rezistenta sporita la trafic intens. 

Scaunele de bar prezente in cadrul acestei sectiuni sunt si ele o solutie optima pentru amenajarea barurilor, iar despre scaunele pentru birou nici nu mai poate fi vorba.

Pentru ca aici magazinul nostru prezinta o gama extrem de variata de astfel de modele de scaune, proiectate astfel incat sa poata oferi un confort sporit pe timpul sederii indelungate. Aceste tipuri de scaude sunt prevazute cu sisteme inteligente de reglare a sezutului si a spatarelor, cu reglare a inaltimii cat si cu roti, pentru facilitarea mobilitatii dintr-un loc in altul. 

Seria de scaune necesare amenajarii locuintelor si a spatiilor continua cu prezentarea de scaune vizitator si scaune pentru copii.

Si pentru ca cerinta de scaune pe piata de profil este extrem de diversa, au fost create alte doua sectiuni de unde pot fi alese unul din modelele de scaune ergonomice sau unul din modelele de scaune dedicate prescolarilor. Acestea sunt scaunele de gradinita.

In schimb, la capitolul mese, magazinul on-line vine cu o gama variata de produse de diverse forme, marimi si culori. Iar pentru o mai buna gestionare a produselor in cadrul acestui sector, mesele au fost grupate dupa mai multe categorii, in care sunt incluse mese de bucatarie, masute living, mese din lemn masiv, astfel incat confortul personal sa poata fi astfel inbunatatit.

Asadar mesele de bucatarie fac parte din categoria celor mai solicitate tipuri de mese. Acestea sunt confectionate din lemn masiv de esenta tare ori din pal, care ulterior a fost placata cu un HDF (High, Deusity, Fibre), disponibil doar intr-o singura culoare (negru), ori chiar pe baza de pal sau furnir.

In schimb mesele din lemn masiv sunt mai robuste si fixe si se caracterizeaza printr-o stabilitate mult mai mare decat celelalte tipuri de mese, iar in functie de preferinte si de locul lor de amplasare ele pot fi confectinate avand la baza unul, doua sau patru picioare.

Dar asta nu inseamna ca acestea sunt mai mullt sau mai putin stabile, toate mesele din categoria mese din lemn masiv se bucura de rezistenta in timp si stabilitate mare atnci cand este vorba despre utilitatea lor.

Categoria scaune si mese mai cuprinde pe langa principalele sale produse, chiar si bancute de asteptare ideale pentru amenajarea unor holuri, sali de asteptare, institutii publice. Acestea sunt din ce in ce mai interesante ca si aspect exterior. Sunt realizate din otel cromat in diverse combinatii dar si din alte materiale cum ar fi de exemplu, pielea ecologica. Bancutele de asteptare au un aspect absolut modern si asigura confortul necesar pe timpul asteptarii.