Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mobila casa

Mobila de casa este una din principalele sectiuni ale WizMag.ro si cuprinde cea mai mare varietate de mobilier destinat amenajarii locuintelor.

In aceasta categorie clientii nostri pot alege oricare din piesele de mobilier realizate in stilul clasic sau modern, contemporan sau avangardist. Din pal de inalta calitate, imbinat cu cele mai bune sis...

Mobila de casa este una din principalele sectiuni ale WizMag.ro si cuprinde cea mai mare varietate de mobilier destinat amenajarii locuintelor.

In aceasta categorie clientii nostri pot alege oricare din piesele de mobilier realizate in stilul clasic sau modern, contemporan sau avangardist. Din pal de inalta calitate, imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare folosite pe piata de mobilier din Romania si din Europa.

In aceasta categorie sunt incluse: mobila de dormitor, care cuprinde cele mai noi produse din aceasta gama; Sifonierele, corpuri de mobilier de mare efect si cu larga utilitate;

Comodele si noptierele care reprezinta o alta categorie de corpuri de mobilier ce vin spre intampinarea clientilor nostri cu o varietate larga de modele ce pot fi comandate separat sau in asociere cu oricare alt produs din aceeasi gama.

Iar atunci cand ne referim la intreaga casa, ne gandim cu siguranta la fiecare din incaperi. Asa ca prin magazinul WizMag.ro se poate comercializa mobila pentru bucatarie, dresinguri, camere de tineret, mobila pentru living. Dar si mobila pentru hol, dining, cat si mobila pentru baie.

De asemenea sectiunea “Mobila de birou” nu face nota discordanta. Asa ca la aceasta sectiune va prezentam cele mai noi si moderne solutii pentru amenajarea biroului dumneavoastra.

Iar atunci cand doriti sa va bucurati de odihna maxima, aveti nevoie de paturi de inalta calitate. Pe care le puteti gasi aici, intr-o gama variata si la preturi din cele mai accesibile.     

Si cum se poate ajunge la acest rezultat, daca nu prin achizitionarea unuia dintre modelele de saltele din sectiunea dedicata acestui segment.

 

Mai multe

Mobila casa  Conține 139 produse.

filter
pe pagină
Se afişează 1-18 din 139 articole