Mobila casa

Dormitor Roxana Wenge Dormitor Roxana Wenge 2
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Roxana Wenge

100682
999,00 lei
26 Reviews
Materialele de calitate realizate in texturi fine si pline de lumina dau o nota de eleganta acestui model de dormitor Roxana, astfel incat acesta poate fi una dintre cele mai interesante optiuni pentru orice casa .
Dormitor Roxana cu comoda Dormitor Roxana cu comoda 2
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Roxana cu comoda

102208
1.239,00 lei
1 Reviews
dormitor roxana cu comoda
Dormitor Lorena Wenge Dormitor Lorena Wenge 2
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Lorena Wenge

100680
1.379,00 lei
18 Reviews
Un model de dormitor Lorena reprezinta o noua varianta de mobilare a unei camere de odihna cu cele mai viabile piese de mobilier necesare pentru obtinerea unui confort si relaxare la puterea a doua .
Dressing Expert XXL Dressing Expert XXL 2
  • La reducere!
Livrare gratuita in 3 zile
Dressinguri

Dressing Expert XXL

101069
1.899,00 lei
Oglinzile de mari dimensiuni amplasate la interiorul unei camere au un efect destul de important. Si anume, acela de a crea sentimentul de larghete al spatiului respectiv. Iar, in situatia in care oglinzile sunt amplasate chiar pe partea frontala a unui dressing de mari dimensiuni, atunci gradul de utilitate al acestuia ar putea cresste simtitor. 
Biblioteca Arsis Biblioteca Arsis 2
  • La reducere!
  • -400,00 lei
Livrare gratuita in 3 zile
Mobila living

Biblioteca Arsis

101055
1.899,00 lei 2.299,00 lei
4 Reviews
Acordati atentia cuvenita acestui model de biblioteca Arsis si, cu siguranta ca dupa achizitionare veti putea fi usurati de rezolvarea unui sir lung de probleme. 
Set Living Zuzana Set Living Zuzana 2
  • La reducere!
  • -200,00 lei
Livrare gratuita in 3 zile
Mobila living

Set Living Zuzana

101146
579,00 lei 779,00 lei
21 Reviews
Dormitor Kolorado A 31 K Dormitor Kolorado A 31 K 2
  • La reducere!
  • -501,00 lei
Livrare in 48 ore
Mobila Dormitor

Dormitor Kolorado Gabriela

100683
1.980,00 lei 2.481,00 lei
1 Reviews
Acest model de dormitor Kolorado este un produs de mare valozare prin intermediul caruia ve-ti putea beneficia de tot ce aveti nevoie pentru relaxarea si confort. Dormitorul are dimensiuni standard ceea ce face ca acesta sa poata sa amenajeze chiar si un spatiul de dimensiuni normale.
Mobila bucatarie Katy 220 Mobila bucatarie Katy 220 2
  • La reducere!
  • -500,00 lei
Livrare in 48 ore
Bucatarii Standard

Mobila bucatarie Katy 220

100746
1.090,00 lei 1.590,00 lei
In principal mobila pentru buctarie atrage consumatorii prin aspectul general, calitate si utilitate . Asa a luat nastere si acest model de mobila de bucatarie Keti, este formata din corpuri de calitate superioara de culoare Wenghe si poate fi achizitionata imediat de la WizMAg in functie de stocul disponibil.

Mobila de casa este una din principalele sectiuni ale WizMag.ro si cuprinde cea mai mare varietate de mobilier destinat amenajarii locuintelor.

In aceasta categorie clientii nostri pot alege oricare din piesele de mobilier realizate in stilul clasic sau modern, contemporan sau avangardist. Din pal de inalta calitate, imbinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare folosite pe piata de mobilier din Romania si din Europa.

In aceasta categorie sunt incluse: mobila de dormitor, care cuprinde cele mai noi produse din aceasta gama; Sifonierele, corpuri de mobilier de mare efect si cu larga utilitate;

Comodele si noptierele care reprezinta o alta categorie de corpuri de mobilier ce vin spre intampinarea clientilor nostri cu o varietate larga de modele ce pot fi comandate separat sau in asociere cu oricare alt produs din aceeasi gama.

Iar atunci cand ne referim la intreaga casa, ne gandim cu siguranta la fiecare din incaperi. Asa ca prin magazinul WizMag.ro se poate comercializa mobila pentru bucatarie, dresinguri, camere de tineret, mobila pentru living. Dar si mobila pentru hol, dining, cat si mobila pentru baie.

De asemenea sectiunea “Mobila de birou” nu face nota discordanta. Asa ca la aceasta sectiune va prezentam cele mai noi si moderne solutii pentru amenajarea biroului dumneavoastra.

Iar atunci cand doriti sa va bucurati de odihna maxima, aveti nevoie de paturi de inalta calitate. Pe care le puteti gasi aici, intr-o gama variata si la preturi din cele mai accesibile.     

Si cum se poate ajunge la acest rezultat, daca nu prin achizitionarea unuia dintre modelele de saltele din sectiunea dedicata acestui segment.