Garduri din lemn


Categoria garduri din lemn a aparut datorita necesitati de a putea informa cu exactitate toate categoriile de consumatori asupra diferitelor modele de produse necesare pentru amenajarea zonelor exterioare.

Astfel incat clientii nostri sa poata decide cat mai repede care dintre modelele de garduri din lemn s-ar putea plia mai bine pe nevoile si dorintele acestora.

Tocmai din acest motiv, de-a lungul carierei noastre de peste 10 ani de experienta in modelarea lemnului am executat cu mare precizie o gama larga de modele de garduri din lemn de texturi si nuante diferite, care permit mai mult sau mai putin vizibilitatea dintr-o parte in alta a perimetrului imprejmuit.

Si asta nu intamplator, ci tot in functie de preferintele clientilor. Fie ca este vorba de montarea panourilor pe o fundatie din ciment cu stalpi de rezistenta tot din ciment, sau chiar cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

In cazul in care ati optat pentru aceasta ultima varianta, de fixare a panourilor din lemn cu ajutorul tevilor rectangulare, este bine de stiut ca acestea sunt bine mascare cu lamele din lemn de aceeasi textura astfel incat, gardul per ansamblu sa aiba un efect maxim, acela de continuitate.

Si pentru ca tot am adus discutia la fundatia din ciment, este bine de stiut faptul ca firma noastra nu se ocupa de acest aspect.

Fundatia din ciment a gardului intra in atributiunile proprietarului.

Iar firma noastra realizeaza doar panourile din lemn, personalizate din punct de vedere al dimensiunilor pentru fiecare dintre distantele stabilite in prealabil, intre stalpii principali de sustinere sau intre tevile rectangulare.

Un alt amanunt deosebit de important de retinut in cazul realizarii gardului imprejmuitor este legat de faptul ca panourile de gard nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2m. In caz contrar acestea ar putea suferi deformari in timp datorita influentei agentilor externi.

Si pentru ca tot vorbim de gardurile din lemn, pentru o buna rezistenta impotriva intemperiilor de peste an, fiecare dintre panourile din lemn, poarta mica si poarta mare sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In ceea ce priveste modelele de garduri executate de firma noastra, cele mai solicitate sunt gardurile de tip jaluzea si gardurile de tip matrice.

In ceea ce priveste gardurile de tip matrice, acestea au capacitatea de a fi la fel de interesante, indiferent de pe ce parte este privit gardul.

Aceste modele de garduri reusesc cu mare succes sa optureze foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in alta.

Insa, daca dumneavoastra nu doriti in mod special acest lucru, atunci este bine de retinut ca firma noastra executa cu mare succes si modele de garduri cu lamelele distantate intre ele, mai mult sau mai putin.

Astfel incat acestea sa poata da valoare curtii, imobilului de la interior, cat si oricarui alt spatiu imprejmuit.