Porti din lemn


O alta serie importanta de corpuri de mobilier realizate de firma noastra se refera la aceste porti din lemn. O categorie de produse dedicata acestor accesorii indispensabile oricarui model de garduri din lemn.

Aceste componente din lemn de rasinoase trebuie sa fie realizate in acelasi model ca si gardul imprejmuitor al oricarui perimetru.

Indiferent ca este vorba despre poarta mica sau poarta mare a gardului, acestea trebuie sa asigure cu succes accesul la interiorul oricarui perimetru imprejmuit. Si cum altfel, daca nu printr-o cat mai usoara functionalitate.

Din punct de vedere tehnic, datorita materialului folosit pentru realizarea panourilor din lemn, portile sunt realizate pe un cadru metalic din teava rectangulare. Astfel incar rezistenta portilor este una extrem de buna.

Iar pentru ca totul sa fie realizat ca la carte prinderea panourilor trebuie facuta cu ajutorul stalpilor de sustinere din ciment. Fie ca este vorba despre un model de porti batante sau porti a caror deschidere se face cu ajutrul culisarii.

Un avantaj major il prezinta chiar si felul in care reusiti sa puneti in valoare poarta gardului in raport cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul curtii respective sau chiar cu imobilul, mai exact cu componentele din lemn de rasinoase care apartin acestuia.

De asemenea este bine de precizat ca si portile din lemn sunt bine tratate impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Unul dintre cele mai bune lacuri necesare pentru realizarea unei protectii eficiente.

Dar nu inainte de aplicarea acestuia in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca respectivele porti beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

Iar in ceea ce priveste nuanta sau culoarea, atat portile din lemn cat si gardurile din lemn sau oricare alt produs din lemn realizat de firma noastra pot fi decorate intr-o varietate larga de culori, in functie de preferinte sau in functie de paletarul de culori de la producator.

Pentru o buna orientare in acest sens este bine de precizat ca producatorul detine in paletarul de culori o varietate de peste 20 de nuante.