Balustrade din lemn


Aceasta categorie de produse realizate de firma noastra contine o varietate larga de balustrade de grosimi si modele diferite. Realizate in cea mai mare parte a lor din lemn masiv de rasinoase in dimensiuni personalizate in functie de fiecare dintre spatiile in care aceste balustrade de lemn sa poata fi la fel de utile.

Este bine de stiut ca balustradele de lemn sunt folosite, atat pentru amenajarea spatiilor exterioare cat si a spatiilor interioare, acolo unde acestea se pot face utile.

Balustradele de lemn sunt componente realizate din lemn de rasinoase si pot fi regasite in amenajarea, de exemplu a foisoarelor, pentru terase, balcoane si scari interioare si exterioare.

Ele pot fi definite printr-un model personalizat de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb sau patrat sau cu lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical sau orizontal sau chiar personalizat.

Toate aceste elemente de detaliu contribuie in mod evident la definirea unui corp de mobilier de mari dimensiuni.

Ca oricare alte accesorii executate de firma noastra, aceste balustrade de lemn sunt bine protejate impotriva actiunii agentilor externi prin aplicarea unui strat de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Dincolo de acest aspect, balustradele sunt componente din lemn de rasinoase al caror efect poate fi unul mult superior. Indiferent de culoare sau nuanta.