Pergole din lemn


Pergolele din lemn reprezinta o alta categorie importanta de corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase si care au un rol deosebit in crearea unui confort optim in mediul exterior.

Pergolele din lemn sunt concepute in forme si dimensiuni diferite, atat pentru asigurarea confortului personal, cat si ca suport principal pentru plantele agatatoare. Acestea din urma fiind realizate dupa dimensiuni ceva mai mici. Si pot fi amplasate direct in sol.

Iar pentru o protectie impotriva umiditatii excesive, fixarea in sol se face cu ajutorul unor ancore metalice create special pentru acest scop.

In cazul pergolelor din lemn de mari dimensiuni este bine de stiut ca acestea pot fi acoperite cu o placa de policarbonat de diverse grosimi si culori.

De asemenea este bine de stiut ca aceste corpuri din lemn destinate pentru amenajarea zonelor exterioare beneficiaza si de o buna protectie impotriva agentilor exterini, soare, ploaie, vant sau ger. Prin tratare cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, unul dintre cei mai importanti producatori. Lacul cerat este aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, fiecare din corpurile de mobilier realizate de firma noastra beneficiaza, indiferent de forma, marime sau culoare, de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi. Asa ca daca doresti sa iti redecorezi gradina alege dintr-o gama variata de pergole din lemn pe care firma noastra le a executat in timp.