Pergole din lemn

Pergola cu bancuta si arcada din lemn
Termen de livrare 15 zile
Pergole din lemn

Pergola cu bancuta si arcada din lemn

100007
1.865,00 lei
Pergola cu bancuta si arcada din lemn reprezinta acel corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase. Obtinut prin imbinarea mai multor aceesorii, cum ar fi: o bancuta confortabila din lemn, doua ghivece pentru flori si o arcada realizata tot din lemn. Aceasta din urma avand rolul esential de a se transforma in suport ideal pentru sustinerea plantelor...
Pergole din lemn

Pergola din lemn pentru trandafiri

100021
1.865,00 lei
Pergola din lemn pentru trandafiri este acel corp de mobilier a carui destinatie speciala este aceea de a optimiza traficul in respectiva gradina. Si cum altfel, daca nu printr-un bun suport pentru plantele agatatoare. Dincolo de acest aspect respectivul model de pergola poate fi adaptat cu usurinta pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.  
Se afiseaza 1-44 din 50 produs(e)

Pergolele din lemn reprezinta o alta categorie importanta de corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase si care au un rol deosebit in crearea unui confort optim in mediul exterior.

Pergolele din lemn sunt concepute in forme si dimensiuni diferite, atat pentru asigurarea confortului personal, cat si ca suport principal pentru plantele agatatoare. Acestea din urma fiind realizate dupa dimensiuni ceva mai mici. Si pot fi amplasate direct in sol.

Iar pentru o protectie impotriva umiditatii excesive, fixarea in sol se face cu ajutorul unor ancore metalice create special pentru acest scop.

In cazul pergolelor din lemn de mari dimensiuni este bine de stiut ca acestea pot fi acoperite cu o placa de policarbonat de diverse grosimi si culori.

De asemenea este bine de stiut ca aceste corpuri din lemn destinate pentru amenajarea zonelor exterioare beneficiaza si de o buna protectie impotriva agentilor exterini, soare, ploaie, vant sau ger. Prin tratare cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, unul dintre cei mai importanti producatori. Lacul cerat este aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, fiecare din corpurile de mobilier realizate de firma noastra beneficiaza, indiferent de forma, marime sau culoare, de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi. Asa ca daca doresti sa iti redecorezi gradina alege dintr-o gama variata de pergole din lemn pe care firma noastra le a executat in timp.