Mobilier de gradina

Fotolii din lemn
Termen de livrare 15 zile
Mobilier de gradina

Fotolii din lemn

100020
900,00 lei
Acest model de fotolii din lemn de rasinoase confectionat de firma noastra reprezinta doar un punct de plecare pentru executarea altor produse de acelasi fel, in functie de necesitatile dumneavoastra. Aici este vorba despre un model de fotolii din lemn al carui design este conceput special pentru a va putea oferi un bun confort in mediul exterior.  
Masa si fotolii din lemn Wenghe
Termen de livrare 15 zile
Mobilier de gradina

Masa si fotolii din lemn Wenghe

100016
1.500,00 lei
O masa si fotolii din lemn Wenge, ca cele prezentate in imaginile alaturate reprezinta acele corpuri de mobilier necesare si utile pentru amenajarea unei gradini sau a unei terase. In special pentru zonele exterioare.  Aceste corpuri de mobilier sunt realizate din lemn de rasinoase bine finisat. Si ale caror piciare sunt concepute astfel incat acestea sa...
Se afiseaza 1-25 din 25 produs(e)

Aceasta categorie de produse din lemn sunt dedicate in special corpurilor de mobilier de gradina din lemn de rasinoase al caror scop principal este acela de a completa confortul atat de necesar in foisoare din lemn, terase din lemn , pergole din lemn sau direct in spatiul liber al gradini sau al curtii.

Si pot fi confectionate dupa marimi si dimensiuni care sa se plieze pe nevoile si cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Este vorba aici despre scaune din lemn, mese din lemn masiv , fotolii din lemn , bancute din lemn masiv de rasinoase , jardiniere de lemn , custi pentru caini din lemn acoperite cu sindrila bituminoasa pentru animale si multe alte articole de mobilier de gradina,  in functie de preferinte si necesitati.

Astfel incat toate produsele din aceasta categorie, aflate la interiorul curtii dumneavoastra sa fie in stransa legatura unele cu altele. Astfel incat designul per ansamblu sa fie unul bine gandit.

Este bine de stiut aici ca, indiferent de faptul ca vorbim despre accesorii pentru foisoare sau gradini, acestea sunt si ele tratate corespunzator, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, chiar si aceste aceesorii beneficiaza de o bnuna protectie impotiva intemperiilor. Pentru o perioada de mai multi ani consecutivi.