Mobilier de gradina


Aceasta categorie de produse din lemn sunt dedicate in special corpurilor de mobilier de gradina din lemn de rasinoase al caror scop principal este acela de a completa confortul atat de necesar in foisoare din lemn, terase din lemn , pergole din lemn sau direct in spatiul liber al gradini sau al curtii.

Si pot fi confectionate dupa marimi si dimensiuni care sa se plieze pe nevoile si cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Este vorba aici despre scaune din lemn, mese din lemn masiv , fotolii din lemn , bancute din lemn masiv de rasinoase , jardiniere de lemn , custi pentru caini din lemn acoperite cu sindrila bituminoasa pentru animale si multe alte articole de mobilier de gradina,  in functie de preferinte si necesitati.

Astfel incat toate produsele din aceasta categorie, aflate la interiorul curtii dumneavoastra sa fie in stransa legatura unele cu altele. Astfel incat designul per ansamblu sa fie unul bine gandit.

Este bine de stiut aici ca, indiferent de faptul ca vorbim despre accesorii pentru foisoare sau gradini, acestea sunt si ele tratate corespunzator, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, chiar si aceste aceesorii beneficiaza de o bnuna protectie impotiva intemperiilor. Pentru o perioada de mai multi ani consecutivi.