Mobila Dormitor

Dormitor Roxana Wenge
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Roxana Wenge

100682
999,00 lei
26 Reviews
Materialele de calitate realizate in texturi fine si pline de lumina dau o nota de eleganta acestui model de dormitor Roxana, astfel incat acesta poate fi una dintre cele mai interesante optiuni pentru orice casa .
Dormitor Roxana cu comoda
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Roxana cu comoda

102208
1.239,00 lei
1 Reviews
dormitor roxana cu comoda
Set Dormitor Vlad XL Wenge
  • La reducere!
  • -300,00 lei
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Set Dormitor Vlad XL Wenge

1.299,00 lei 1.599,00 lei
Dormitor Lorena Wenge
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Lorena Wenge

100680
1.379,00 lei
18 Reviews
Un model de dormitor Lorena reprezinta o noua varianta de mobilare a unei camere de odihna cu cele mai viabile piese de mobilier necesare pentru obtinerea unui confort si relaxare la puterea a doua .
Dressing Malena nuc 3 -150 cm
  • Nou
Livrare gratuita in 3 zile
1.429,00 lei
Daca suntetri persoane aflate in cautarea confortului este bine de stiut faptul ca un model de Dressing Malena nuc 3 -150 este creat special pentru rezolvarea unui lung sir de probleme legate de confort. Cat si de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare de diferite dimensiuni.   Si pentru ca ne aflam in era transformarilor va...
Dormitor Adrian
  • La reducere!
Livrare gratuita in 3 zile
Seturi Mobila Dormitor

Dormitor Adrian

1.999,00 lei
Dressing Nova, sonoma 150cm
  • Nou
Livrare gratuita in 3 zile
1.109,00 lei
Prin intermediul acestui model de Dressing Nova, sonoma fara oglinda 150cm venim in intampinarea clientilor nostrii cu un produs nou absolut atractiv si util pentru amenajarea la interior a unei locuinte!  Prin forma, marime si nuanta acest dressing pentru casa reuseste sa se poata asocia foarte bine restul corpurilor de mobilier, atat in living , cat si...
Dressing Nova, alb 150 cm
  • La reducere!
  • Nou
Livrare gratuita in 3 zile
1.109,00 lei
Modelul de Dressing Nova, alb fara oglinda 150 cm reprezinta un corp de mobilier foarte atractiv. Acesta este foarte util si are capacitatea de a va raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de depozitare si sortare a produselor si articolelor textile si vestimentare de diverse marimi si volume!  Respectivul dressing pentru casa este de...
Dressing Mirel D01-200 cm
  • Nou
Libvare gratuita in 3 zile
1.379,00 lei
Modelul de Dressing Mirel D01-20 atrage atentia indiferent de locatia de amplasare. Si asta datorita designului sau, cat si a nuantei pline de caldura.  Dressinngul pentru casa a aparut datorita necesitatii existentei unui corp de mobilier special conceput pentru depozitarea articolelor textile si vestimentare de uz zilnic si sezonier. 
Dressing Mirel D03-200 cm
  • Nou
Livrare in 3 zile
1.379,00 lei
Realizat intr-o nuanta deschisa si plina de lumina, un Dressing Mirel D03-20 este conceput din pal melaminat de calitate in nuanta de stejar sonoma!  Cu un model discret pe partea frontala definita de existenta celor doua usi culisabile.  Realizat cu spatii extrem de generoase la interior, acest model de dressing este ideal pentru orice locuinta,...
Dressing Etna Alb -200 cm
  • Nou
Livrare gratuita in 3 zile
1.379,00 lei
Realizat intr-o nuanta alba si plina de lumina acest model de dressing Etna 1-20 va poate surprinde in mod placut ori de cate ori este nevoie.  Acesta are doua usi culisabile si o oglinda extrem de generoasa ca si suprafata de reflexie.  Iar la interior dresingul beneficiaza de o si mai buna compartimentare, atat de necesara pentru articolele textile si...

Sectiunea "Mobila de dormitor" este dedicata special acestui segment de mobila si vine sa intampine clientii nostri cu o gama variata de piese de mobilier realizate special pentru amenajarea dormitoarelor.

Astfel pentru a atrage cat mai multi clienti din diverse categorii sociale cat si de varsta, va prezentam numai mobila de calitate la preturi cat se poate de mici.

Produsele din aceasta gama au fost selectate de la cei mai renumiti producatori de mobila din tara cat si din Europa. Si sunt realizate prin combinatii de culori din cele mai diverse, cu un design minimalist.

Insa printre produsele de mobilier pentru dormitor prezentate in cadrul acestei sectiuni avem si dormitoare realizate in stilurile clasic, rustic si modern.

Iar imbinarea celor trei stiluri cu anumite combinatii de culori te trimit negresit in atmosfera diverselor epoci istorice.

Mobilierul de dormitor cat si celelalte tipuri de mobilier nu fac rabat de la calitate.

Dormitoarele sunt executate din pal austriac de cea mai buna calitate de la EGGER, in combinatie cu culorile propuse de producatori dupa indelungi studii, dar care, ulterior pot fi alese in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

De asemenea sistemele de prindere si culisare, feroneria in general, care fac cat mai usoara si utila folosirea acestor piese de mobilier, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt produse de firma germana HAFELE.

Mobila de dormitor cuprinde o varietate larga de modele de corpuri de mobilier absolut moderne care fac parte din colectia 2015 – 2016 si care sunt extrem de elegante si confortabile.

Acestea sunt realizate cu influenta accentelor antice sau clasice, moderne sau exclusiviste si de lux, tocmai pentru a raspunde dorintelor si nevoilor clientilor nostri. Cat si a cerintelor acestora.  

Si pentru ca oamenii sunt atat de diferiti, tot la fel de diferite sunt si corpurile de mobilier dedicate in special amenajarii dormitoarelor.

Mobila de dormitor prezentata pe WizMag.ro, este compusa din sifonier, pat matrimonial pentru dormitor, comoda si noptiere concepute sub diverse nuante si texturi, astfel incat sa fie in stransa legatura cu intreaga garnitura de mobilier.  

Asa ca, aici veti putea gasi o serie intreaga de dormitoare, de la cele mai clasice modele si pana la cele mai avangardiste dormitoare, decorate cu oglinzi de mari dimensiuni, tapitate cu piele ecologica sau materiale fine in diverse nuante si culori, cu lumini ambientale pe timpul noptii, spatioase si extrem de relaxante.