Canapele Extensibile

Oferta dormitor + living
Livrare gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Dormitor + Living Oferta

102786
1.649,00 lei
10 Reviews
Dormitor + Living Oferta
Canapea extensibila cu 3 locuri Atena, tip pat matrimonial Suprafata de dormit este fabricata pe un pat de arcuri de tip saltea relaxa si mai multe straturi de spuma pentru uniformizarea suprafetei. Lada pentru depozitare este solida si foarte bine finisata.
2.690,00 lei
Canapea extensibila cu 3 locuri Sonata Partea pe care poti dormi este conceputa pe un pat de arcuri Bonnell, tip saltea relaxa, cu duritate medie. In plus, canapeaua este dotata cu lada pentru depozitare, fiind fabricata din placi de pal melaminat si  consolidata cu lemn si profile metalice. Mecanismul inteligent de extindere a fost ales pentru o buna...

Canapele extensibile

Canapelele extensibile sunt o solutie ideala la care poate apela cu incredere oricare persoana atunci cand este nevoie urgenta de un loc de odihna confortabil.

Acest tip de canapea beneficiaza de extindere pentru un plus de relaxare, atat cat este nevoie.

 

Canapelele extensibile sunt realizate din lemn masiv, iar la baza confortului sporit stau sistemele inteligente de arcuri de ultima generatie combinate cu materialele care le confera acestor canapele elasticitate si rezistenta sporita in urma traficului intens.

 

Un alt avantaj de care se bucura fiecare din modelele de canapele extensibile disponibile prin WizMag.ro, este acela ca prin rabatare canapelele sunt prevazute si cu un loc generos de depozitare. La care acCesul se face destul de usor datorita sistemelor metalice de ridicare si extensie .