Canapele Fixe

Canapea fixa Bar
  • La reducere!
Livrare gratuita in 3 zile
Canapele si fotolii

Canapea fixa Bar

102698
594,00 lei
Canapea hol cu 3 locuri Prima
  • La reducere!
  • -400,00 lei
Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .
4.590,00 lei 4.990,00 lei
Canapeaua pentru hol cu 3 locuri Prima este un model de canapea realizata folosindu-se accentele designului contemporan, potrivit ultimelor idei ale designerilor de top. Este confortabila si poate fi incadrata cu succes in diferite spatii si inaperi astfel incat sa atraga atentia prin forma, confort si texturi.

Canapelele fixe sunt acele corpuri de mobilier care au fost create ca si solutie pentru amenajarea diferitelor spatii. Pentru completarea decorului interior in case, birouri, livinguri, holuri, sali de protocol, in general in spatiile de tip office.  

Canapelele fixe se evidentiaza printr-un pret mult mai redus decat canapelele extensibile, dar si printr-un grad inalt de confort chiar daca acestea nu pot fi extensibile.

Asa ca atunci cand v-ati decis sa mobilati o incapere folosindu-va de acest tip de mobilier canapeaua fixa este una dintre cele mai potrivite solutii.

Si chiar daca nu pot fi extinse, canapelele fixe se evidentiaza la fel de usor ca si canapelele extensibile, prin formele lor relativ mici si cochete, prin gradul inalt de comoditate dar si prin interactiunea cu celelalte piese de mobilier cu care sunt asociate.

Prin WizMag.ro puteti alege o gama larga de modele de canapele fixe, confortabile si utile, clasice si moderne, realizate din cele mai bune materiale care le confera rezistenta si durabilitate in timp. Si care se bucura deja de popularitate in randul clientilor nostri.