Canapele Fixe

Oferta dormitor + living
Livrare gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Dormitor + Living Oferta

102786
1.649,00 lei
10 Reviews
Dormitor + Living Oferta
1.950,00 lei
Canapea extensibila Laguna 3 locuri 210 cm x 90 cm Canapea clasica cu viziune aristocratica, ce se poate adapta bine atat in interioarele contemporane moderne, cat și in cele clasice. Canapeaua Laguna este disponibila in versiunea cu 2 sau 3 locuri, extensibila sau fixa, si poate fi realizata atat din piele sintetica cat si din piele naturala.
Canapea din stofa cu 3 locuri Galera
  • La reducere!
  • -410,00 lei
Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .
3.790,00 lei 4.200,00 lei
Canapea din stofa cu 3 locuri Galera

Canapelele fixe sunt acele corpuri de mobilier care au fost create ca si solutie pentru amenajarea diferitelor spatii. Pentru completarea decorului interior in case, birouri, livinguri, holuri, sali de protocol, in general in spatiile de tip office.  

Canapelele fixe se evidentiaza printr-un pret mult mai redus decat canapelele extensibile, dar si printr-un grad de confort chiar daca acestea nu pot fi extensibile.

Asa ca atunci cand v-ati decis sa mobilati o incapere folosindu-va de acest tip de mobilier canapeaua fixa este una dintre cele mai potrivite solutii.

Si chiar daca nu pot fi extinse, canapelele fixe se evidentiaza la fel de usor ca si canapelele extensibile, prin formele lor relativ mici si cochete, prin gradul inalt de comoditate dar si prin interactiunea cu celelalte piese de mobilier cu care sunt asociate.

Prin WizMag.ro puteti alege o gama larga de modele de canapele fixe, confortabile si utile, clasice si moderne.