Coltare Extensibile

Coltar extensibil cu lada...
  • -200,00 lei
Livrare gratuita in 3 zile
Canapele si fotolii

Coltar extensibil cu lada Boeno

102129
4.590,00 lei 4.790,00 lei
2 Reviews
Coltar extensibil cu lada Boeno
Coltar extensibil Flex 290...
  • Nou
4.554,00 lei
Coltar extensibil Flex 290 x 230 cm Coltarul cu sezlong si pat cu doua noptiere combinate intr-o mobila tapitata multifunctionala. Designul inovativ al modelului „Flex” dezvaluie o canapea usor de transformat intr-un pat confortabil cu suprafata de dormit de 190 x 175 cm, potrivita atat pentru utilizare temporara, cat si pentru utilizare zilnica.
Coltar extensibil Duet 285...
  • Nou
4.840,00 lei
Coltar extensibil Duet 285 x 177 cm Sentimental, mereu a ta! DUET, tu poti alege designul! O canapea intr-o combinatie armonioasa de culori care ofera individualitate fiecarui membru al familiei. Aranjeaza pernele dupa gustul tau, asaza-te oriunde vrei – DUET este o poveste despre iubire, indiferent de diferentele de personalitate.
Coltar extensibil Open cu 3...
  • Nou
5.620,00 lei
Coltar extensibil Open cu 3 locuri 255 x 175 cm Mobila tapitata Open – model nou de canapea extensibila, care atinge recordul mondial de cea mai rapida transformare din canapea în pat. Usor si comod, din câteva miscari, mecanismul flip adauga spatiu suplimentar pentru somnul dvs. sau al oaspetilor dvs.

Coltarele extensibile

Pe langa canapelele extensibile si cele fixe, coltarele extensibile sunt o noua solutie prin care designerii sau gandit sa imbine utilul cu placutul.

Si sa creeze astfel un corp de mobilier prin care sa poata sa optimizeze la maxim spatiul disponibil dintr-o incapere, indiferent ca este vorba despre sufragerie sau living, bucatarie sau hol.

Asa a luat nastere coltarul extensibil, cu forme si marimi din cele mai diverse. Si care nu de putine ori iti pun imaginatia la incercare.

Aceste corpuri de mobilier sunt realizate la baza din lemn masiv de esenta tare, combinat cu poliuretan de inalta calitate si stofe sau piele ecologica care pot fi comandate intr-o serie intreaga de nuante si culori, in functie de esantioanele disponibile. Astfel incat acestea sa se poata plia pe dorintele fiecaruia dintre clientii nostri.  

Contemporane sau clasice, moderne si elegante, coltarele extensibile regasite in magazinul WizMag.ro au preturi pentru toate buzunarele si beneficiaza de marimi din cele mai diverse astfel incat sa se poata incadra in orice tip de incapere in functie de spatiul disponibil.