Coltare Extensibile


Coltarele extensibile

Pe langa canapelele extensibile si cele fixe, coltarele extensibile sunt o noua solutie prin care designerii sau gandit sa imbine utilul cu placutul.

Si sa creeze astfel un corp de mobilier prin care sa poata sa optimizeze la maxim spatiul disponibil dintr-o incapere, indiferent ca este vorba despre sufragerie sau living, bucatarie sau hol.

Asa a luat nastere coltarul extensibil, cu forme si marimi din cele mai diverse. Si care nu de putine ori iti pun imaginatia la incercare.

Aceste corpuri de mobilier sunt realizate la baza din lemn masiv de esenta tare, combinat cu poliuretan de inalta calitate si stofe sau piele ecologica care pot fi comandate intr-o serie intreaga de nuante si culori, in functie de esantioanele disponibile. Astfel incat acestea sa se poata plia pe dorintele fiecaruia dintre clientii nostri.  

Contemporane sau clasice, moderne si elegante, coltarele extensibile regasite in magazinul WizMag.ro au preturi pentru toate buzunarele si beneficiaza de marimi din cele mai diverse astfel incat sa se poata incadra in orice tip de incapere in functie de spatiul disponibil.