Fotolii

Fotoliu Fix Rumba Xin
  • La reducere!
Livrare Gratuita 5 - 21 zile
Canapele si fotolii

Fotoliu Fix Rumba Xin

101253
850,00 lei
Fotoliu de calitate extensibil Meda WIZ 0032
Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .
Fotoliile extensibile reprezinta acele corpuri de mobilier cu multiple functii de utilizare. Iar datorita gradului ridicat de utilizare in diverse situatii, fotoliul extensibil Mada, pentru ca de el este vorba reprezinta un corp de mobilier elegant si ieftin fiind accesibil oricarui buzunar. 

Fotolii

Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent fotoliile au fost concepute in principal in asociere cu canapelele. Insa in ultimii ani, designarii au lucrat mult la acest aspect astfel incat au reusit sa creeze modele de fotolii cu un design complex si plin de detalii.

In acest fel fotoliile au imprumutat un aspect absolut modern, elegant sau contemporan astfel incat acestea sa poata sa ofere un confort sporit, fie separat fie in combinatie cu o canapea.

Completand astfel decorul atat estetic cat si functional in apartamente, sufragerii, livinguri, holuri, locuri publice, institutii publice, sali de conferinta, sali de protocol, birouri si alte spatii de ti office.

Pentru o rezistenta sporita, un confort sporit si o utilitate cat mai mare, fotoliile au fost concepute cu ajutorul celor mai moderne materiale de pe piata evidentiate prin gradul inalt de rezistenta si confort. Si au fost prevazute cu sistele de extindere a spatiului necesar pentru odihna in caz de maxima necessitate, cat si cu spatii de depozitare a diferitelor articole textile.