Mobilier Hol

Garderoba Sorin
Livrare Gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Garderoba Sorin CB

101072
539,00 lei
Existenta unei garderobe Sorin la nivelul holului dumneavostra reprezinta de departe un real avantaj. Si asta, datorita faptului ca ca respectivul corp de mobilier este unul destul de complex. Care va poate scoate din orice incurcatura in aceasta zona a casei sau a locuintei dumneavoastra.
Garderoba Roxana 1 CB
Livrare Gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Garderoba Roxana 1 CB

101075
1.199,00 lei
Unul dintre cele mai interesante si utile corpuri de mobilier pentru amenajarea unui hol este chiar aceasta garderoba Roxana. Un complex de corpuri de mobilier prin a carei combinatie rezulta un accesoriu extrem de interersant si la fel de util pentru aceasta zona a locuintei.
Garderoba Denis
Livrare Gratuita in 3 zile
Mobilier Hol

Garderoba Denis CB

101073
599,00 lei
Garderoba Denis se integreaza perfect in standardele unui corp de mobilier ideal pentru amenajarea unei locuinte chiar in hol. Si ne referim aici in special la apartamentele sau lcuintele al caror spatiu interior este unul nu prea generos ca si volum.
Mobilier Hol

Garderoba Roxana CB

101074
1.199,00 lei
Atunci cand vine vorba despre alegerea mobilei necesare pentru amenajarea proprie locuinte este foarte important sa mizati pe corpurile de mobilier de calitate superiora si care sa fie disponibile la un pret accesibil. Potrivit unui bun raport calitate – pret. Si acest lucru, chiar este posibil! 

Mobilier Hol

Tinand cont de faptul ca holurile sunt in general spatii inguste si mai putin generoase, mobila pentru hol este in cele mai multe dintre cazuri lipsita de detalii bine evidentiate, in schimb se remarca prin gradul inalt de utilitate.

Mobila de hol poate fi confectionata din lemn masiv, pal de cea mai buna calitate de la Egger, sticla tratata termic, sau este realizata prin combinatia acestor elemente de baza. Pentru optimizarea acestor spatii, mobila de hol trebuie aleasa cu mare grija.

Iar in cazurile in care holurile sunt spatioase, mobila hol poate fi pusa in valoare atat   separat cat si prin asociere cu alte corpuri de mobilier cum ar fi canapelele sau fotoliile.

Asa ca, pentru gasirea unei solutii viabile in vederea amenajarii holurilor vizitati cu atentie site-ul WizMag.ro, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!