Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Birou calculator WIZ 0041

100473

Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777

Produs nou

Informații

Aveti nevoie de un birou pentru locuinta, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra?

Nimic mai simplu, pentru ca la WizMag aveti o gama variata de astfel de corpuri de mobilier. De la cele mai simple modele si pana la cele mai sofisticate.

Insa, atunci cand vine vorba despre camera copilului dumneavoastra, nu trebuie neaparat sa achizitionati cel mai sofisticat si mai scump corp de mobilier.

Important este ca acesta sa fie bine pus in valoare in raport cu celelalte corpuri de mobilier, prin culoare si textura. Dar mai ales prin modul in care se face util nevoilor de zi cu zi.

Asa ca, unul din modelele fiabile este biroul pentru calculator WIZ 0041.

Acesta este un model creat special pentru a fi folosit impreuna cu calculatorul, dar si cu alte componente de birotica.

Biroul este realizat din pal melaminat, dupa un design simplu dar extrem de util.

Are un sertar, un loc special pentru unitatea de calculator, dar si pentru tastatura.

Biroul mai este prevazut si cu doua caturi pentru depozitarea diverselor articole de papetarie si mai dispune si de o suprafata de lucru destul de generoasa.

Ceea ce face ca acest birou sa fie rezultatul unui corp de mobilier bine realizat si care poate fi achizitionat la un pret extrem de mic in raport cu gradul ridicat de utilizare.

Iar ca informatie suplimentara, biroul WIZ 0041 poate fi comandat la dimensiuni diferite, in raport cu spatiile de care dumneavoastra dispuneti. Dar si in culori diverse, in functie de preferinte.    

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Birou calculator WIZ 0041

Birou calculator WIZ 0041

Alege de la WizMag un birou pentru calculator, care sa fie simplu si fiabil. Si care sa se incadreze perfect in spatiul de care dispuneti. Asa cum este biroul WIZ 0041.

Este un corp de mobilier perfect pentru casa.   

3 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: