Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Birou Practic WIZ 0043

100475

Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777

Produs nou

Informații

La WizMag, seria birourilor pentru calculator este completata cu un nou model de corp de mobilier destinat pentru folosirea calculatorului.

Este vorba despre biroul practic WIZ 0043.

Un produs cu dimensiuni standard realizat in cel mai simplu si inteligent design, tocmai pentru a putea fi la fel de comod si fiabil, indiferent de spatiul de care dispuneti.

Asa ca acest model de birou poate fi incadrat oriunde. Iar pe deasupra biroul reprezinta un corp de mobilier foarte interesant si extrem de util.

Biroul este practic din toate punctele de vedere si dispune de un grad inalt de stabilitate, gratie palului melaminat de 18 mm din care acesta a fost confectionat.

Modelul de birou practic are o nisa generoasa ca si loc de depozitare, un spatiu pentru unitatea centrala a calculatorului, cat si un suport culisabil creat special pentru a deservi la folosirea tastaturii.

Iar atunci cand calculatorul este unul de tip laptop, toate aceste spatii pot fi folosite cu succes in alte scopuri, destinate pentru desfasurarea unei bune activitati.

Insa pentru a spori confortul din locuinta dumneavoastra, dimensiunile acestui model de birou pot fi modificate in functie de dorinta fiecaruia.

Acelasi lucru este valabil si in ce priveste culoarea biroului.

Aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, din paleta de culori de pal melaminat disponibila la WizMag. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Birou Practic WIZ 0043

Birou Practic WIZ 0043

Un birou elegant si ieftin pentru casa este acest birou practic WIZ 0043.

Un corp de mobilier care se incadreaza perfect in categoria produselor care poate fi achizitionat la un pret relativ mic. Asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati cu incredere acest corp de mobilier de mare efect pentru dormitorul copilului dumneavoastra.  

3 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi