Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Birou Util WIZ 0044

100476

Livrare in 2 - 21 de zile de la plasarea comenzii in magazinul nostru online. Termenul de livrare este calculat functie de produsul dorit de dumneavoastra. Pentru detalii 0736 588 777

Produs nou

Informații

Acest model de birou util WIZ 0044 este un alt corp de mobilier care se incadreaza perfect in categoria birourilor destinate in principal pentru desfasurarea activitatilor care implica si folosirea unui calculator.

Asa ca modelul WIZ 0044 este un produs de dimensiuni standard realizat din pal melaminat de 18 mm, cu un design clasic care se bucura de o buna stabilitate datorita partii de dulap cu usa si sertar.

Modelul nostru are o sprafata utila de lucru care poate raspunde tuturor necesitatilor, dar si un suport culisabil de maxima necesitate, destinat pentru folosirea tastaturii atunci cand este nevoie.

Biroul are o forma clasica cu accente de inalta definitie si este extrem de util. Astfel incat  poate bucura intreaga familie la fel de bine.

Si cand te mai gandesti si la faptul ca pretul de achizitie al acestui produs de mobilier fiabil si elegant este unul extrem de accesibil, atunci nu ramane decat sa intrati in legatura cu reprezentantii WizMag pentru a cunoaste cu exactitate care sunt pasi necesari pentru a intra in posesia acestui corp de mobilier. 

Un alt avantaj al acestui produs este acela ca model de birou util poate fi comandat in diverse culori, din cele disponibile, cat si la dimensiuni diferite in functie de preferinte. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Birou Util WIZ 0044

Birou Util WIZ 0044

Aveti nevoie de confort maxim in timp ce desfasurati o activitate intensa si care impune si concentrare maxima? Atunci aveti nevoie si de un birou clasic, elegant si confortabil pentru locuinta dumneavoastra, asa cum este biroul util WIZ 0044.

Un produs de mare caracter conceput pentru a asigura tot confortul necesar pe timpul desfasurarii diverselor activitati.  

3 alte produse în aceeași categorie: