You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pat cu birou Vlad CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

10Atentia maxima acordata corpurilor de mobilier dedicate in special pentru amenajarea camerelor pentru copii ne-a determinat sa aducem in atentia clientilor nostrii si acest model de pat cu biroui Vlad. Si asta datorita faptului ca respectivul accesoriu poate face fata cu succes mai multor tipuri de solicitari in materie de confort, relaxare si odihna.

Si asta datorita faptului ca respectivul produs este unul multifunctional cu rolul de a optimiza foarte bine spatiul de la interiorul unei camere pentru copii.
Din punct de vedere tehnic, acest corp de mobilier este realizat din pal melamiat de calitate superioara obtinut in doua culori crem deschis si verde, fiind dedicat in special pentru amenajarea camerei pentru baieti.

Iar in ceea ce priveste dimensiunile acestui produs, lungimea este de 242 cm, cu inaltimea de 185 cm si adancimea de 122/50 cm. Si nici pretul de achizitie nu este unul care sa va produca palpitatii. 

De asemenea este bine de retinut faptul ca un astfel de model de pat cu birou Vlad poate fi comandat cu mare incredere atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta.

Ambele variante fiind la fel de fiabile si interesante. Mai ales in situatia in care acestea sunt bine puse in valoare de asocierea cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata invecinatate.

Dimensiuni

Detalii pret afisat : Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Mobila camera tineret
Dimensiune :Lungime 242 cm / latime 122 / 50 cm / Inaltime 185 cm
Culoare :Roz
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine
Caracteristici speciale :Variante : Stanga , Dreapta
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pat cu birou Vlad CB

Pat cu birou Vlad CB

Atentia maxima acordata corpurilor de mobilier dedicate in special pentru amenajarea camerelor pentru copii ne-a determinat sa aducem in atentia clientilor nostrii si acest model de pat cu biroui Vlad. Si asta datorita faptului ca respectivul accesoriu poate face fata cu succes mai multor tipuri de solicitari in materie de confort, relaxare si odihna. 

17 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi