Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pat dublu copii Oana CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat : Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Mobila camera tineret
Dimensiune :Lungime 255 cm / latime 125 cm / Inaltime 150 cm
Culoare :Verde
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine
Caracteristici speciale :Variante : Stanga , Dreapta
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Informații

Camera copiilor dumneavoastra poate capata un aer aparte prin achizitionarea unui model de pat dublu pentru copii Oana. Asa cum este si modelul de pat prezentat in imaginile atasate.Camera copiilor dumneavoastra poate capata un aer aparte prin achizitionarea unui model de pat dublu pentru copii Oana. Asa cum este si modelul de pat prezentat in imaginile atasate.

Practic, aici este vorba despre un corp de mobilier complex, extrem de compact si care va poate asigura tot confortul pentru ambii copii in aceelasi timp.

Acest model de pat dublu pentru copii Oana este realizat din pal melaminat de calitate superioara in doua culori pline de lumina. Este vorba despre alb si verde.
Iar in ceea ce priveste dimensiunile, acest model de pat dublu are o lungime totala de 255 cm, cu 150 cm inaltime si 125 cm adancime.

De asemenea ar mai fi de stiut si faptul ca respectivul model de pat suprapus este conceput astfel incat la interior sa poata asigura o serie intreaga de alte locuri necesare pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare sau textile.
Asa se face ca in partea inferioara a patului exista un loc extrem de generos la interior. Ca de altfel si in sertarele care sunt distribuite in treptele de acces catre patul suprapus.

Fiecare dintre aceste spatii fiind ideale pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare.
Cu alte cuvinte, odata ce ati achizitionat acest model de pat dublu pentru copii Oana, automat ati pus capat unei serii intregi de probleme de la nivelul acestei camere.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pat dublu copii Oana CB

Pat dublu copii Oana CB

Camera copiilor dumneavoastra poate capata un aer aparte prin achizitionarea unui model de pat dublu pentru copii Oana. Asa cum este si modelul de pat prezentat in imaginile atasate.
Practic, aici este vorba despre un corp de mobilier complex, extrem de compact si care va poate asigura tot confortul pentru ambii copii in aceelasi timp. 

19 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi