Canapea Dora Maro Deschis

Canapea Dora Maro Deschis

101085

Modelul de canapea Dora, maro deschis este un alt model de canapea ideala pentru amenajarea chiar si a camerelor in care spatiul disponibil este ceva mai redus. 

Practic, aici este vorba despre o canapea extensibila realizata pe un cadru din lemn de esenta tare, imbinat la interior cu mai multe tipuri de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior aceasta canapea este tapitata in intregime prin combinatia a doua tipuri de materiale.

Este vorba aici despre stofa de calitate si pielea ecologica sau pielea naturala.
Iar in ceea ce priveste cularea, este bine de stiut ca respectivul model de canapea Dora, Maro deschis este obtinut prin combinatia a doua culori maro si negru. Aceasta fiind o combinatie standard, la propunerea producatorului. Si care are capacitatea de a pune in valoare canapeaua in raport cu toate celelalte accesorii din imediata apropiere.

Si pentru ca aici este vorba despre o canapea extensibila, aceasta este dotata la interior si cu un loc special amenajat pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare de diferite volume si dimensiuni. Spatarele laterale tapitate cu piele ecologinca sau piele naturala, nu fac altceva decat sa scoata in evidenta caracterul nobil al acestui model de canapea Dora, Maro deschis. 

Insa, ca si concluzie general, chiar si fara spatarele laterale, respectiva canapea este la fel de interesanta si atractiva.
Iar in ceea ce priveste pretul sau de achizitie, acest model de canapea Dora, Maro deschis este unul fara niciun fel de concurenta pe piata de mobilier din Romania.

Tip produs :
Canapea extensibila
Grosime Sticla
Lada depozitare
Extensie pe role
Disponibilitate
0736 588 555
Utilizat pentru
Living
Stil
Clasic
Numar locuri
2
Culoare
Maro/Negru
Material tapiterie
Piele ecologica
Stofa
Material brate
Piele ecologica
Material cadru
Lemn masiv
Structura sezut
Poliuretan
Lungime
174 cm
Latime
120 cm
Detalii pret afisat :
Livrare gratuita oriunde in Romania
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.