You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Canapea extensibila Eva WIZ 015

Produs nou

Informații

Prin intermediul canapelei extensibile Eva wiz 015 designerii de mobilier pentru casa au gasit solutia ideala pentru mobilarea unui living sau chiar a sufrageriei cu un corp de mobilier extrem de fiabil si de elegant. Un corp de mobilier care poate fi pus in valoare la fel de usor alaturi de o garnitura de mobilier clasica, cat si impreuna cu alte corpuri de mobilier contemporan.
Principala conditie fiind aceea legata de modul in care produsele sunt puse in stransa legatura.
Dincolo de acest aspect canapeaua extensibila Eva reprezinta un corp de mobilier realizat din lemn de plop combinat cu pal si PFL, iar spre partea exterioara canapeaua dispune si de un strat generos de poliuretan gros de 140 de mm. Ceea ce face ca aceasta canapea sa fie mult mai eleganta si plina de caracter. Iar prin extensie acest model de canapea se transforma rapid intr-un corp de mobilier extrem de confortabil pentru doua persoane. Fiind la fel de elegant ca si un pat matrimonial.
Asa ca acest model de canapea poate fi comandat in diferite nuante si culori dar si din materiale diferite astfel incat sa ramana la fel de eleganta si fiabila. Iar cand vine vorba de pret, acesta canapea reprezinta un produs destul de acceptabil pentru orice buzunar.

Dimensiuni

Tip produs :Canapea extensibila cu 3 locuri
Dimensiune :Lungime 215 cm x latime 80 cm

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Canapea extensibila Eva WIZ 015

Canapea extensibila Eva WIZ 015

Mobila clasica continua sa-si pastreze locul bine meritat in topul preferintelor clientilor nostri. Asa se face ca modelul de canapea extensibila Eva wiz 015 este unul din modelele prin care gradul de eleganta dintr-o incapere ramane in continuare la acelasi nivel superior. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi