Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Birou Nana

100873

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Birou pentru calculator
Material :Pal melaminat
Garantie24 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777
Dimensiuni BirouLungime 900 mm x 500 mm latime x 770 inaltime

Informații

Acest model de birou NANA reprezinta un corp de mobilier extrem de simplu si de util pentru orice tip de incapere. Char si pentru una cu volume ceva mai reduse.

Un birou NANA este realizat din pal melaminat de 18 mm, cu nisa si cu un spatiu ideal prevazut special pentru calculator. Dar si cu un suport special pentru tastatura.

Acest model de birou, prin simplitate si design poate fi una dintre cele mai interesante alegeri de mobilare a unei camere. De preferinta, camera copiilor.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti alegerea potrivita, prin achizitionarea unui astfel de model de birou Nana necesar pentru amenajarea la interior a oricarei camere.

Iar atunci cand nici pretul de achizitie nu este unul care sa atenteze la buzunarul dumneavoastra, atunci nu trebuie sa mai stati prea mult pe ganduri.

In consecinta acest model de birou poate fi comandat in cel mai scurt timp posibil de la WizMag. Acolo unde biroul poate fi comandat si in nuante sau culori din cele mai diverse.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Birou Nana

Birou Nana

Faceti alegerea potrivita pentru casa, in ce priveste achizitionarea unuia dintre cele mai utile corpuri de mobilier pentru amenajarea oricarei camere.

Este vorba aici despre un interesant model de birou NANA. Un produs relativ ieftin si de mare efect pentru orice model de casa.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi