Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...
Pat Alina, noptiere si comoda,...

Pat Alina, noptiere si comoda, 140x200 cm, sonoma alb

MOB 1301
1.699,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Pat Alina, noptiere și comodă, 140x200 cm, sonoma alb - un pat modern și elegant, cu noptiere și comodă, care oferă un design modern și o funcționalitate excelentă. Acesta are o dimensiune de 140x200 cm și este realizat din lemn de sonoma alb, care oferă un aspect elegant și durabil. Acest pat este perfect pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice cameră.
 
Pat Alina, noptiere și comodă, 140x200 cm, sonoma alb - Patul Alina, cu noptiere și comodă, măsoară 140x200 cm și are finisajul sonoma alb.

Pat Alina, noptiere, comodă, 140x200 cm, sonoma alb, mobilier, dormitor, paturi, paturi matrimoniale, paturi duble, paturi cu saltea, paturi cu somiera, paturi cu saltea si somiera, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa, paturi cu saltea si somiera inclusa, paturi cu somiera inclusa.

Dimensiune: 140x200 cm, Finisaj: Sonoma Alb, Tip: Pat Alina, Noptiere și Comodă.
Dimensiuni Pat :
Pat : Latime tablie mica 144 cm ; Latime tablie mare 146 cm ; Adancime 204 cm ; Inaltime tablie mare 92 cm ; Inaltime tablie mica 34 cm
Dimensiuni Noptiera :
Noptiera : Latime 45 cm ; Adancime 42 cm ; Inaltime 44 cm
Dimensiuni Comoda
Comoda : Latime 90 cm ; Adancime 45 cm ; Inaltime 82 cm
Tip produs :
Mobilier Dormitor
Componenta set :
Pat+ 2 noptiere+comoda
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat.
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Garantie
36 luni
Asistenta / Comanda produs
0736 588 777
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.