Dormitor Milano Alb Wenge cu Dulap...

Dormitor Milano Alb Wenge cu Dulap David Alb Wenge,Pat Matrimonial Alb si Noptiere Wenge

MOB 5024
2.349,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Dormitorul Milano Alb Wenge cu Dulapul David Alb Wenge, Patul Matrimonial Alb și Noptierele Wenge oferă un design modern și elegant, perfect pentru a aduce un plus de stil în camera ta. Acest set de mobilier modern are un design simplu și elegant, care se potrivește perfect în orice decor. Dulapul David Alb Wenge are un design modern și elegant, cu sertare și uși cu închidere liniară, care oferă spațiu suficient pentru depozitarea hainelor și a accesoriilor. Patul Matrimonial Alb are un design modern și elegant, cu un cadru solid și un somier cu arcuri, care oferă un somn confortabil. Noptierele Wenge au un design modern și elegant, cu un sertar și un raft, care oferă spațiu suficient pentru a depozita obiectele personale. Acest set de mobilier modern va aduce un plus de stil și confort în camera ta.

Comandă rapidă

 
Dormitor Milano Alb Wenge cu Dulap David Alb Wenge, Pat Matrimonial Alb si Noptiere Wenge - un dormitor modern, elegant, cu un design modern, cu un dulap David Alb Wenge, un pat matrimonial Alb si noptiere Wenge.

Dormitor Milano Alb Wenge, Dulap David Alb Wenge, Pat Matrimonial Alb, Noptiere Wenge, Mobila Dormitor, Mobila Moderna, Mobila Eleganta, Design Modern, Dulap Alb Wenge, Pat Matrimonial Alb, Noptiere Wenge.

Tip: Dormitor, Culoare: Alb Wenge, Dulap: David Alb Wenge, Pat Matrimonial: Alb, Noptiere: Wenge.
Dimensiuni dulap :
150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Tip produs :
mobila de dormitor
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.