Dormitor Milano Wenge Alb Oak Craft...

Dormitor Milano Wenge Alb Oak Craft cu comoda Tv Pat Matrimonial Wenge,Dulap David Alb Oak Craft si Noptiere Oak Craft

MOB 5037
2.699,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Dormitorul Milano Wenge Alb Oak Craft cu comoda TV Pat Matrimonial Wenge, Dulapul David Alb Oak Craft și Noptierele Oak Craft oferă un design modern și elegant, perfect pentru a aduce un plus de stil în camera ta. Acest set de mobilier este realizat din lemn de stejar de cea mai bună calitate, cu finisaje de culoare wenge și alb, care se potrivesc perfect în orice decor. Comoda TV Pat Matrimonial Wenge oferă spațiu suficient pentru a ține televizorul și alte echipamente electronice, iar Dulapul David Alb Oak Craft și Noptierele Oak Craft adaugă un plus de stil și funcționalitate în dormitorul tău.

Comandă rapidă

 
Dormitor Milano Wenge Alb Oak Craft cu comoda TV Pat Matrimonial Wenge, Dulap David Alb Oak Craft și Noptiere Oak Craft - un set modern de mobilier de dormitor, cu un design modern și elegant, realizat din lemn de stejar wenge și alb, cu finisaje Oak Craft.

Dormitor Milano, comoda TV pat matrimonial wenge, dulap David alb oak craft, noptiere oak craft, mobilier de dormitor, lemn de stejar wenge, lemn alb, finisaje oak craft.

Tip: Dormitor; Material: Lemn de stejar wenge și alb; Finisaje: Oak Craft; Setul include: Dormitor Milano, Comoda TV Pat Matrimonial Wenge, Dulap David Alb Oak Craft și Noptiere Oak Craft.
Dimensiuni dulap :
150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda
Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Dulap + Comoda Tv + Noptiere
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.