Dormitor Milano Wenge cu Comoda TV...

Dormitor Milano Wenge cu Comoda TV Wenge,Dulap Usi Glisante Wenge, Pat Matrimonial Wenge si Noptiere Wenge

MOB 5049
2.699,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Dormitorul Milano Wenge cu Comoda TV Wenge, Dulapul cu Usi Glisante Wenge, Patul Matrimonial Wenge si Noptierele Wenge ofera un design modern si elegant, perfect pentru a crea un spatiu de odihna si relaxare. Acest set de mobilier este realizat din lemn de esenta tare, cu finisaje de calitate superioara, care ofera durabilitate si rezistenta in timp. Comoda TV Wenge are sertare spatioase si usi glisante, care ofera un spatiu suplimentar pentru depozitare. Dulapul cu Usi Glisante Wenge are sertare si rafturi, oferind spatiu suficient pentru haine si alte articole. Patul Matrimonial Wenge are un design modern si elegant, care se potriveste perfect cu restul mobilierului. Noptierele Wenge completeaza perfect setul, oferind un spatiu suplimentar pentru depozitare.

Română (Romanian):
 
Dormitorul Milano Wenge cu Comoda TV Wenge, Dulapul cu Usi Glisante Wenge, Patul Matrimonial Wenge si Noptierele Wenge ofera un design modern si elegant.
Dormitor Milano Wenge, Comoda TV Wenge, Dulap Usi Glisante Wenge, Pat Matrimonial Wenge, Noptiere Wenge, Mobila Dormitor, Mobila Moderna, Mobila Eleganta, Mobila Wenge.
Tip: Dormitor, Culoare: Wenge, Material: Lemn, Stil: Modern, Tip Pat: Matrimonial, Tip Comoda: TV, Tip Dulap: Usi Glisante, Tip Noptiere: Wenge.
Dimensiuni dulap :
150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda
Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat matrimonial + 2 buc noptiere + Dulap cu Usi glisante + Comoda Tv
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.