Dormitor Regal Negru Sonoma cu Comoda...

Dormitor Regal Negru Sonoma cu Comoda Tv Sonoma, Pat Matrimonial Negru din Piele ecologica, Dulap David si Noptiere

MOB 5155
2.899,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Dormitorul Regal Negru Sonoma cu Comoda TV Sonoma, Patul Matrimonial Negru din Piele Ecologică, Dulapul David și Noptierele oferă un design modern și elegant, perfect pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice cameră. Acest set de mobilier oferă un aspect luxos și modern, cu un design modern și elegant, care se potrivește perfect în orice decor. Setul include un pat matrimonial negru din piele ecologică, o comodă TV Sonoma, un dulap David și două noptiere. Acest set de mobilier este perfect pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice cameră.

Comanda inainte de 4 hours și 14 minutes și primești produsul între vineri, 26 aprilie și duminică, 28 aprilie cu Transport WizMag Livrare gratuită!

Comandă rapidă

 

Avand toate piesele de mobilier necesare pentru asigurarea confortului, acest Dormitor Regal Negru Sonoma cu Comoda Tv Sonoma, Pat Matrimonial Negru din Piele ecologica, Dulap David si Noptiere ar putea fi tot ce va puteti dori la interiorul unei locuinte!

Dormitorul nostru atrage privirile, prin culoarea si textura materialelor din care este confectionat. Dar si prin utilitatea fiecarei piese de mobilier din componenta sa! 

In speta nostra fiind vorba si de existenta unei comode Tv cu doua sertare si o nisa. In asa fel incat dormitorul sa va asigure de tot confortul necesar.

Dimensiuni dulap :
150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda
Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Dulap + Noptiere + Comoda Tv
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.