Dormitor Royal Alb Sonoma cu Dulap...

Dormitor Royal Alb Sonoma cu Dulap David Alb Sonoma,Pat Matrimonial Alb si Noptiere Sonoma

MOB 5068
2.349,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Dormitorul Royal Alb Sonoma cu Dulapul David Alb Sonoma, Patul Matrimonial Alb și Noptierele Sonoma oferă un design modern și elegant, perfect pentru a adăuga un plus de stil și confort în dormitorul tău. Acest set de mobilier modern are un design simplu și elegant, cu linii curate și detalii fine. Dulapul David Alb Sonoma are un design modern și elegant, cu sertare și uși cu închidere liniară. Patul Matrimonial Alb are un design simplu și elegant, cu linii curate și detalii fine. Noptierele Sonoma au un design modern și elegant, cu linii curate și detalii fine. Acest set de mobilier modern va aduce un plus de stil și confort în dormitorul tău.
 
Dormitorul Royal Alb Sonoma cu Dulapul David Alb Sonoma, Patul Matrimonial Alb și Noptierele Sonoma oferă un design modern și elegant, perfect pentru orice dormitor.

Dormitor Royal Alb Sonoma, Dulap David Alb Sonoma, Pat Matrimonial Alb, Noptiere Sonoma, mobilier dormitor, mobilier modern, design elegant, dormitor modern.

Tip: Dormitor, Culoare: Alb, Stil: Modern, Material: Lemn, Marca: Sonoma, Numărul de piese: 4, Dimensiuni: Personalizat, Caracteristici: Durabil, Ușor de curățat.
Dimensiuni dulap :
150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Dulap + Noptiere
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.