Dormitor Royal Wenge Alb cu Comoda Tv...

Dormitor Royal Wenge Alb cu Comoda Tv Alba, Pat Matrimonial Wenge,Dulap Royal Alb si Noptiere Albe

MOB 5191
2.999,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Mobilierul Dormitor Royal Wenge Alb cu Comoda TV Alba, Pat Matrimonial Wenge, Dulap Royal Alb si Noptiere Albe ofera un design modern si elegant, perfect pentru a crea un spatiu de odihna si relaxare. Acest set de mobilier include un pat matrimonial Wenge, o comoda TV alba, un dulap Royal Alb si noptiere albe. Patul matrimonial Wenge are un design modern si elegant, cu un cadru din lemn masiv si un somier cu arcuri. Comoda TV alba are un design modern si elegant, cu sertare si usi cu manere cromate. Dulapul Royal Alb are un design modern si elegant, cu usi si sertare cu manere cromate. Noptierele albe au un design modern si elegant, cu sertare si manere cromate. Acest set de mobilier va aduce un plus de stil si eleganta in dormitorul tau.

Comandă rapidă

 

Un nou model de Dormitor Royal Wenge Alb cu Comoda Tv Alba, Pat Matrimonial Wenge, Dulap Royal Alb si Noptiere Albe vina sa ne incante cu gradul sau ridicat de utilitate, cat si cu aspectul exterior. 

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici, acest model de dormitor face parte din seria dormitoarelor Royal creat special pentru asigurarea confortului chiar si la interiorul unui dormitor de dimensiuni obisnuite.

Piesele de baza ale dormitorului sunt sifonierul cu oglinda mare pe partea frontala si patul matrimonial de culoare wenge cu tapitajul din piele ecologica de culoare alb, de pe tablia superioara a patului. 

Si, la care se mai adauga comoda Tv, dar si cele doua noptiere din partile laterale ale patului. In asa fel incat odata achizitionat respectivul model de Dormitor Royal pentru casa este tot ce va puteti dori pentru asigurarea confortului optim. 

Dimensiuni dulap :
Latime: 153 cm Adâncime: 55 cm Înălțime: 194.8 cm
Dimensiuni Pat :
La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :
Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda
Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Dulap + Noptiere + Comoda tv
Alte observatii
Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.