You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coltar extensibil pentru sufragerie Flex

Produs nou

Informații

A sosit timpul sa faceti o schimbiare in viata si nu stiti de unde sa porniti?

Atunci incepeti cu sufrageria, locul in care petreceti cel mai mult timp atunci cand va aflati in mijlocul familiei.

Asa ca accesoriul de baza in aceasta situatie care trebuie sa va ofere cel mai mult confort si relaxare este coltarul sau canapeaua sub diversele lor forme si dimensiuni.

Una din solutiile optime oferite de WizMag este coltarul de sufragerie multifunctional Flex. Acesta reprezinta o idee ingenioasa a designerilor care au reusit sa creeze o canapea absolut interesanta.

Solutie prin care s-a reusit crearea unui coltar care la nevoie se poate transforma cu succes in pat matrimonial cu doua noptiere, ce are acelasi aer nobil si elegant.

In forma sa initiala de coltar acesta dispune de doua saltele tapitate, mobile, care il pot optimiza cu usurinta in functie necesitati, atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta. Coltarul este dotat cu suporti pentru sprijinul bratelor, perne detasabile, dar si cu spatere moi si reglabile in functie de necesitati.

Transformat in pat matrimonial cu ajutorul saltelelor perfect mobile, coltarul Flex este la fel de confortabil si util, fiind confectionat dintr-un strat de peno poliuretan de mare elasticitate, de 12 cm folosit in confectionarea saltelelor de lux din gama latex.

De asemenea, atat gradul elasticitate cat si patul matrimonial sunt amplificate si de stratul de puf siliconat care este tratat contra bacteriilor si acarienilor.

Acest strat de material inteligent se regaseste in diverse proportii in partile componente ale acestui corp de mobilier multifunctional.

Complet tapitat, coltarul de sufragerie sau patul matrimonial Flex este o idee revolutionara si de lux, de mare efect, atat prin design cat si prin utilitate si confort.  

Dimensiuni

Tip produs :Coltar extensibil
Dimensiune :Lungime 290 cm x Latime 230 cm x Inaltime 95 cm
Optiuni suplimentareTransformare ușoară în pat confortabil cu suprafața de dormit de 190 x 175 cm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Spătare și perne lombare cu umplutură din puf siliconat antibacterian și antiacarian
Alte informatii suplimentare despre acest produs 22 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Calitate de la Ergodesign
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Varietate largă de culori. Alegeți din Materialele din Catalog

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar extensibil pentru sufragerie Flex

Coltar extensibil pentru sufragerie Flex

 

Coltarul pentru sufragerie Flex iese in evidenta in special prin usurinta cu care se trasnforma, din canapea in pat matrimonial cu doua noptiere.

Are un design ergonomic si este realizat din materiale flexibile si placute la atingere.

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi