You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coltar Extensibil Tudor Wizmag

Produs nou

Informații

Aveti nevoie de un corp de mobilier care sa ofere confort si relaxare maxima in locuinta dumneavoastra? Si care pe deasupra sa nici nu va goleasca buzunarul de bani?
Atunci noi va recomandam cu mare incredere coltarul extensibil Tudor wiz. Un corp de mobilier complet tapitat si compact, astfel incat dumneavoastra sa reusiti optimizarea spatiului interior cu un produs de calitate superioara si care poate fi achizitionat la un pret fara concurenta.
Coltarul extensibil Tudor este realizat din materiale de calitate superioara. Este vorba despre lemnul de plop combinat cu pal si PFL, dar si poliuretan de inalta densitate, astfel incat sa fie obtinut un produs fiabil asa cum este coltarul extensibil Tudor wiz, un produs de mare caracter.
Acest corp de mobilier mai dispune si de un loc elegant pentru depozitarea diverselor articole textile. Dar si de aprecieri venite din partea celor care deja se bucura de confortul oferit de acest coltar extensibil si ieftin.

Dimensiuni

Tip produs :Coltar
Dimensiune :Lungime 250 cm si adancime 160 cm
Material :Cherestea plop, pal si pfl
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Sezut din poliuretan de 80 mm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Are lada de depozitare
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Dimensiuni extensie lungime 215 cm si latime 140 cm
Transport:prin curier

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar Extensibil Tudor Wizmag

Coltar Extensibil Tudor Wizmag

Realizat dupa ultimele trenduri in materie de mobilier, acest model de coltar extensibil Tudor reprezinta un produs fiabil si extrem de elegant care poate fi o solutie optima pentru orice casa. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi