You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coltar de living Kolorado Y 11 M

Produs nou

Informații

Extensibil si cu forme care depasesc orice asteptare in materie de volume si confort, acest model de coltar pentru casa Kolorado Y 11 M reprezinta un corp de mobilier care poate amenaja doar livingurile de mari dimensiuni.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltar extensibil este unul care dincolo de relaxare se evidentiaza printr-o suprafata destul de mare necesara pentru asigurarea confortului intregii familii.

Acest coltar Kolorado Y 11 M este cu atat mai interesant cu cat este realizat la joasa inaltime si combina foarte bine stofa de calitate si pielea ecologica, intr-un produs de mare clasa, fara spatare laterale, dar cu perne decorative care ii dau acestui model de colar pentru casa un aspect extrem de interesant. Si care il pot incadra cu mare usorinta in categoria coltarelor de lux necesare pentru living.  

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar de living Kolorado Y 11 M

Coltar de living Kolorado Y 11 M

Prin culoare si textura, relaxare si confort, acest model de coltar extensibil pentru living are toate calitatile de care dumneavoastra aveti atata nevoie de la un corp de mobilier nobil si elegant. Dincolo de acest aspect, coltarul pentru casa Kolorado este un corp de mobilier de mare valoare realizat numai din materiale de calitate.

  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

  • Birou Oleg
    Birou Oleg

    Un model de birou ca cel prezentat in...

    299 lei 374 lei

Folow Us

Produse noi