You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coltar de sufragerie Kolorado Y 3 M

Produs nou

Informații

Iata un alt model interesant de coltar pentru living modern din toate punctele de vedere.

Este vorba aici despre un coltar pentru living care iese din tiparele oricarui astfel de corp de mobilier prin faptul ca, acesta este de joasa inaltime, are forme rotunjite cat si volume bine definite.

Coltarul este extensibil, are perne decortive, iar pentru un confort sporit coltarul pentru living este dotat si cu tetiere. Per ansamblu, acest model de coltar este unul foarte interesant pentru orice casa, mai ales atunci cand acesta este in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Pentru a putea fi pus in valoare acest model de coltar are nevoie de un spatiu foarte generos ca si suprafata, dar si de multa lumina.

Daca indepliniti toate aceste conditii, atunci nu trebuie decat sa consultati oferta de astfel de produse de la WizMag. Acolo unde acest model de coltar poate fi comandat in diverse nuante si culori.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Coltar de sufragerie Kolorado Y 3 M

Coltar de sufragerie Kolorado Y 3 M

Daca sunteti o persoana dinamica si cu viziuni largi in ce priveste confortul interior, atunci nu mai stati pe ganduri si comandati imediat acest model de coltar modern realizat dupa ultimile idei in materie de confort la interior. Si totul poate fi transformat in realitate, la un pret accesibil numai daca acest model de coltar este comandat la WizMag.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

  • Birou Oleg
    Birou Oleg

    Un model de birou ca cel prezentat in...

    299 lei 374 lei

Folow Us

Produse noi